Paradicsomdaráló/passzírozó - milyen fajtát érdemes venni? (tudásbázis)
Néztem én is azt az őskori darabot, de nem volt hozzá bizodalmam. Annyira egyszerűnek látszott, és úgy látszik, az egyszerű dolgok válnak be néha a legjobban.
Mivel nekem már megvan ez a "drágaság", ezzel küzdök. Le sem merem írni, hogy fél napom ráment és az eredmény 6 liter! Majd megszokom...
Minden elismerésem a 35 literhez! Pláne így gurigázva!
Felültekerőst vettem én is először, de el volt ferdülve a tengelye! Vihettem vissza. Így persze nem próbálkoztam másikkal, gondoltam egy komolyabb hátha tovább tart.
A tiednek van márkája, neve vagy jelzése?
Melyiket gondoljátok hagyományosnak? A piros műanyagos hosszú csőrűt?
Vagy a felültekerőst?
Nekem a hosszú csőrű volt, de már nem tekert rendesen. Néztem ilyesmit, de olyan gyengének látszott a műanyag része.
Vettem most egy inox Gullivert, de ennyi pénzért bevallom többet vártam.
Böbe 40-50 üveg nem kis munka! Gratulálok.
További ajánlott fórumok:
- Paprika, paradicsom, uborka, reszelt káposzta (fehér és lila). Milyen öntetet tudnátok rá ajánlani, amitől jó íze lesz, és nem is hízlal.
- Milyen gyakran öntözitek a paradicsom palántát?
- Hol lehetne beszerezni, vagy venni két vidra kölyköt? Esetleg egy teknőst? (fajtát nem tudok)
- Kinti növények termesztéséhez pl: eper, paradicsom stb milyen tápoldat kell hogy jó legyen a termés?
- Milyen úgy a sült pulykacomb, hogy hagyományos fűszerezés mellett paradicsom sűrítmény is van rajta?
- Milyen célt szolgálnak a paradicsom szárán az apró szőröcskék?