Papp László Sportaréna - Bruno Mars koncert - Jegyvásárlás (beszélgetés)
koncert tapasztalatából mondom
A 102 és a 120 nagyon oldalról van, onnan nem kényelmes nézni, se hallgatni, akkor már inkább 105 vagy 117
Sziasztok!
Bruno Mars koncertre szeretnék jegyet venni a Papp László Sportarénába, de nem tudom, hogy melyik szektorba vásároljam meg. Ugyanis van az álló szektor, ahova 12 900 Ft a jegy, illetve van két olyan ülőszektor (120-as és 102-es), ami közel van a színpadhoz, oldalt elhelyezkedve. Mivel még nem volt soha koncerten a Sportarénában, ezért tanácsot szeretnék kérni azoktól, akik már voltak, ill. akik szintén szándékoznak jegyet venni erre a koncertre, hogy hova éri meg inkább jegyet váltani. Igazából az ülőhelyes két szektor, amit említettem, 2000 Ft-tal drágább, de nem tudom, hogy megéri-e kifizetni pluszban annyit, viszont az állóhelyesnél meg ugye ott van a kockázat, hogy teljesen hátra fogsz csak bejutni. :S (Bocsi, ha kicsit hosszú voltam, és előre is köszönöm a segítséget!)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi esélyem van, hogy közel kerüljek a színpadhoz egy nagyobb, sportarénás koncerten?
- Összecsap Dávid és Góliát, a Papp László Sportarénában
- Papp László Sportarénában honnan lehet rendesen rálátni a színpadra egy koncerten?
- A Papp László Sportarénába melyik helyre a legérdemesebb koncert jegyet venni?
- Papp László Sportarénában hova érdemes ülni egy koncerten: erkély vagy földszint?
- Papp László Sportaréna