Papír bili tapasztalatok (beszélgetés)
Beszámolok:
Szerintem remek találmány! :)
3 napos kirándulásra vittük magunkkal. A kocsiban volt a műanyag bili, a hátizsákban a papír bili összehajtogatva. Mindig kibéleltem egy plusz zacskóval, így tetszőleges alkalommal lehetett használni.
A legkülönbözőbb helyeken kellet: hegyoldalban, vasútállomáson, erdőben, nyilvános wc-ben. :)
Próbáltam hagyományos módon pisiltetni a kislányom, de még nem ment, mivel csak 2-3 hete kezdtük a szobatisztaságra szoktatást. A papír bilibe sikerült, minden rendben ment. :)
Ha zacskót raktok bele, akkor ne füleset, mert a kiöntést megnehezíti. ;) Ha nedvszívó papírt is raktok bele, akkor egyben rögtön kidobható a kukába, nem kell öntögetni.
Szóval nagyon nagy segítség volt.
Azért mellette próbálkozunk a szabadban pisilés hagyományos módszerét megtanítani :) és utána már erre sem lesz szükségünk, de jelenleg nem tudom mit csináltunk volna a papír bili nélkül. :)))
Szia!
Nekünk is van, mi a játszótéren használjuk. Utálom, amikor a fák mögött tiszta kaka minden. Utazáshoz mondjuk mi mindig elvisszük a rendes bilit.
De,miért nem jó a normál bili? A takarítás miatt? Mármint, hogy utazás közben az nem megoldott?
Én a hagyományos bilibe raktam zacsit, így nem közvetlen a bilibe kakilt meg pisilt. Használat után azt csomagoltam be.
További ajánlott fórumok:
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Kell a házasság(a papír) a boldog egyuttéléshez?
- Házasságkötés: Biztos, hogy kell az a papír a boldogsághoz?
- Mi kell tennem a pszichiáter által kiállított császáros papírral?
- Pénzért papírt
- A kislányom testén a bőre olyan mint a smirgli papír, és nagyon viszket neki. Van valakinek tapasztalata, hogy mitől lehet?