Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A kislányom testén a bőre olyan mint a smirgli papír, és nagyon viszket neki. Van valakinek tapasztalata, hogy mitől lehet? fórum
A kislányom testén a bőre olyan mint a smirgli papír, és nagyon viszket neki. Van valakinek tapasztalata, hogy mitől lehet? (tudásbázis)
Szia! Az én lányom bőre is ilyen és ha picit változtatok akkor visszajön azonnal.Csak fürdetőkrém(a jonsonból jó volt a hidratáló fürdető,de érezhetően megváltoztatták az összetételét és már nem jó az se ) és gyógyszertári testápoló jó rá , nekünk a linola se jött be. Végigzongorázunk mindent,szerintem mindenkinek egyedi mi lesz jó neki.Sok szerencsét!
próbáld ki a fürdetőkrémet meg a linola tusfürdőt és testápolót az jó a lányomnak is helyre rántotta a bőrét ....és amióta csak tomit használok mosásra és lenort az öblítésre semmi baja nincs
kijöhet stressztől ez nála elég valószínűtlen, valami olyant evett, valami olyan állat van a közelében ami felerősíti ezt a dolgot, a légkör nem megfelelő lehet túl száraz , ha a családban bármely ágon előfordul akkor előjöhet bármikor ez örökletes igazából , érdemes megkérdezni a nagyszülőket tudnak e valamit a családon belüli allergiáról esetleg ekcémáról ...meg mielőbb eljutni a bőrgyógyászatra ahol biztosat tud mondani a doki , ha időpontosok vagytok ajánlom addig ne szappannal vagy tusfürdővel fürdesd hanem a régi jól bevállt fürdetőkrémmel avval krémezni is tudjátok és átmenetileg megoldás lehet ... háziorvos felirja
orvos látta már mert nem újkeletü a dolog... a tejet már elvették tőle és nem ekcéma..... ki van száradva a bőre szerintem is de én valami mosószerre tippelek
Sztem vidd el bőrgyógyászhoz. Nekem is ilyen a bőröm, egyrészt hormonális okból, másrészt a hidegtől, harmadrészt meg attól, hogy allergiás vagyok valamire a tisztítószerekben... Azért jobb ha látja orvos, és célzott készítményt ír fel rá.
Én is utálom ha viszketek, el tudom képzelni egy gyereknek milyen szörnyű érzés lehet :(
én gyerekkorom óta ekcémás vagyok tudom milyen érzés viszket viszket nem bírod abbahagyni a vakarózást és addig meg sem állsz amíg véresre nem kaparod és utána is kaparod még amíg el nem gennyesedik nem szép látvány... és a gyerek si szenved tőle