Pannon Egyetem Mérnöki Kar, anyagmérnököket keresek, akik most szeptemberben kezdtek nappalin... (beszélgetős fórum)
4. Felhoo
2011. dec. 15. 22:28
Sziasztok!
Én csak érdeklődnék, hogy hátha valaki mesélne milyen a pannon egyetemen a mérnöki kar :) Vegyészmérnöki szakon gondolkodom. Kíváncsi lennék, hogy milyen ott a képzés, a tanárok, az egyetemi élet, stb.
3. cb4d6e9d49
2011. szept. 6. 12:01
06705521662
kérem jelezze egy sms-el,ha van ilyen!Köszönöm!
2. cb4d6e9d49
2011. szept. 6. 12:00
Sziasztok!
lehet,hogy már a kérdésben mindent leírtam?:-)Én naponta fogok átjárni Pápáról,busszal.Pápai vagy Pápán átjáró csoporttársakat keresek.De,ha nem anyagmérnök az sem tragikus...
1. cb4d6e9d49
2011. szept. 6. 11:58
Pannon Egyetem Mérnöki Kar, anyagmérnököket keresek, akik most szeptemberben kezdtek!Nappalin...
További ajánlott fórumok:
- Fiam szeptemberben kezdte a jogi egyetemet levelezőn, sajnos nem találunk neki munkahelyet! Jár neki munkanélküli mint pályakezdő?
- 2006 szeptemberben óta költségtéritésesen egyetemre járok.Jól tudom, hogy az az utolsó évfolyam akimég ingyen tanulhat gyes alatt?
- Hány félévet támogat az állam azoknak az egyetemistáknak, akik 2011. szeptemberében kezdték tanulmányaikat?
- Mikor lesz elérhető a 2022-es szeptemberben induló egyetemi felvételi?
- Ki megy szeptembertől egyetemre?
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.