Panellakásom konyhaszekrénye erős sárgára sikerült, mivel segíthetnék rajta? (tudásbázis kérdés)
batorsag kell hozza :D
lehet kapni kifejezetten lazurfesteket is, de lehet csinalni is, ugyanazzal a tipussal, amivel a szekrenyt kentek -zomanc volt?- elkezded vekonyan felhordani a masik szint, szalkasan, higito nelkul. Kicsit hagyod szaradni, majd egz ronggyal el is huzod szalkairanyba, a felesleget szinte letorlod. Igy atut az also szin, de amivel kened, az is ott lesz.
Masik modszer, ha egy keves festeket egy nagy automoso szivacsra csorgatsz, megnyomod hogy kicsit beigya, majd ra-ranyomkodod a feluletre. Majd ujra festekezed ha mar keves rajta az anyag. Ezt nem lehet abbaagyni amig nem vegzel, mert ha megszarad a zomanc a szivacson, dobhatod.
lefotóznám, de csak este kerülök haza valamikor :(
de megnézem a neten, kösz
Lehet kapni is....fal tetoválás a neve aszem....nézd meg a neten!
Fotózd le,úgy könnyebb segíteni!
Ez is nagyon jó ötlet, én is javasoltam volna.
A fehér is megoldás, esetleg olyan színű, mint a fal vagy a járólap, így összhangba kerül a konyhával.
Öntapadós matricalapok hátuljára te rajzolsz (mintákat neten és a hobbiboltokban is lehet találni), majd az kivágod, és felragasztod. Így te döntöd el, mekkora legyen a minta, és mit ábrázoljon, hogyan nézzen ki.
Ha meguntad, vagy idejét múlt, vagy cserélnéd, egyszerűen csak lehúzod a konyhaszekrényről.
lehet külön kapni öntapadós mintát? tapétáról hallottam, de matricákkal nem szívesen ragasztgatnám teli, vagy ez más mint azok a kis matricák?
vagy pedig én vágok ki mintát a tapétából, arra gondoltatok?
minden tanácsot szívesen fogadok
További ajánlott fórumok:
- Virágok panellakásban
- Kuka a konyhaszekrényben:-) Jó téma
- Hogy tudnám kiírtani a konyhaszekrényből az apró bogarakat?
- Hogyan segíthetnék a páromnak, hogy tovább maradjon "állva"?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki?