Páncélos, azaz sertésmájkrém, szereted? (beszélgetés)
Jól van ízesítve, szó se róla! Valamikor én is sokat ettem. Friss, puha fehérkenyérrel! Hmmm!
Egészségedre! Mindenki azt eszik amit akar.😀
Ha otthon járok, és valahol Viola párizsit látok, én gondolkodás nélkül veszek, és magában befalom, akármiből legyen is.
Nem drágám. De akinek csak az íz számít, az egye bátran. Emlékszem, nekem is ízlett. Gyerekkoromban ünnep volt mikor anyám vett egy dobozzal. 5 cikket jelölt be a májkrémen, 5-en kentük meg a kenyeret vele. Annyi jutott, hogy csak szaga volt a kenyérnek.
Az lehet, jó nekünk, elég sósan eszünk.
Volt egy koleganőm, nagyon piás férjjel, ő húst is alig tudott venni, a nagy dobozosból csinálta a töltöttkáposztát.
A nagy dobozos is finom volt. Luncheon meat. Kis zsiradék volt a tetején, kocsonyás lé, és az illata! Lidlben van egy szögletes dobozos, ami még hasonlít ahhoz, de nagyon sós.
Mi is szeretjük, töltelékbe, melegszendvicsbe a vagdalthoz keverve, vagy csak vajas kenyérhez. Mindig van itthon 4-5 db.
Nem a zöld feliratos "különleges vagdalthús" én azt imádtam, és ma már tényleg nem olyan ízű volt.
Férjem utálta, 1 évig naponta kapott a katonaságban.
Jó az...néhanap. Na és ha semmit sem ennénk amiről tudjuk, hogy készül... Ej de szép karcsú volna mindenki :D
en a hazi keszitesut szerettem,de itt a majpastetom mereg sos igy nem veszem.
Gyerekkoromban nyáron a vidéki rokonok mindig megkérdezték mit kérek reggelire, a válasz mindig ugyanaz volt, kifli, teavaj és májkrém. Imádtam, és tény, hogy pont ugyanolyan íze van most is, de már nem választanám ezt :D
Az a löncs, nem? Vagy a tavaszi vagdalthús?
Katonakorom óta eszem, az pedig 55 évvel ezelőtt volt.
Azért, mert az én számízemnek jól esik a sertésmájkrém, még akkor is, ha tudom(láttam) hogy készül..-
de..van aki színhúst vesz, lesüti, és boldog, mert nincs benne idegen anyag...csak amíg a gyerekkorától eljut a vágóhídig a malac,marha,stb.-arról nem akar tudni.
ha már ez kérdés a májkrémben, akkor hoztad a formát.
A férjem kedvence a "gyíkhús" konzerv volt!
Egyszercsak eltűnt, majd mikor visszahozták, akkor már nem "olyan" volt... :(
Mi úgy érezzük, hogy nem olyan. Talán azért, mert ritkán veszünk. A gyakori fogyasztású termékeknél nem tűnik fel a technológia, beltartalom váltása.
Ezt miért nem szavazásra írtad ki?
Többen jeleznék, hogy szeretik, vagy sem.
Nem kötekedésként írtam, tényként.
És miért baj, hogy nem tudsz leszokni róla? Miért kellene? Nagyon finom. Gondolom, azért mást is eszel, nemcsak ezt.
Nem is értem, hogy létezel még? A gyógyteák tartanak életben?
Évtizedekkel ez előtt szerettem. Azóta nem kívánom, mióta tudom miből van.
Kedvencem a vadkörte, más nevén a vackor
Eszegetem reggel, délben és délután hatkor.
Sajnos nem tudok leszokni erről a 62 grammos szegedi termékről..készül sertés, és marhamájból, de most épp szárnyasmájkrémet ettem. Évtizedek óta azonos az íze, lágysága, könnyen kenhető, és nagyon finom...
bocsánat, ha valakit felháborítottam...
kérem, aki szereti az bátran jelezze!
További ajánlott fórumok: