Pályázatíráshoz hol találok gyakorlati helyet? (tudásbázis kérdés)
Szia! Válassz ki legalább 10 céget, küld el az önéletrajzod a HR osztálynak, ahová teheted személyesen vidd be. Ők majd hívnak.
Olyan szakmát választottál, ahol a több éves tapasztalat, főiskolai végzettség, nyelvtudás elengedhetetlen. Általában más pályákról térnek le ide, olyanok akik már jártasak pl. közigazgatásban, területfejlesztésben, oktatásban, stb. Nem lesz könnyű.
Sziasztok!
jelentkeztem egy pályázatíró képzésre, viszont azt nem tudták megmondani, hogy a jövőre nézve hol tudok majd gyakorlati hely után nézni. Van már egy alapfokú képzés amin részt vettem, de nem elég, így megyek tovább. Viszont mindenhol feltétel a gyakorlat (és a felsőfokú gazdasági vagy pénzügyi végzettség). Érdeklődnék, aki ilyen területen dolgozik, hogy tudott, merre keresgélt hogy gyakorlatot, referenciát szerezzen.
Köszönöm előre is a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Ha ezt a gyakorlatot meg tudom csinálni 80kg helyett mint ahogyan az illető csinálja a vidiben 45kg-al, akkor mennyire lennék jó szkanderos?
- Tényleg ilyen nehéz szakmai gyakorlati helyet találni?
- Tudnátok olyan oldalt ajánlani, ahol mindent megmozgató gyakorlatokat találok?
- Hogyan célszerű gyakorlati helyet keresnem újságíróként?
- Igazságügyi igazgatás gyakorlati helyet hol lehet találni?
- Cukrászsegédként gyakorlati helyet keresek. Tudtok benne segíteni?