Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Padlizsános kenő recept

Padlizsános kenő recept

A Padlizsános kenő hozzávalói:
4-6 darab padlizsán
2 nagyobb hagyma
majonéz


A Padlizsános kenő elkészítési módja:
Tepsibe, sütőpapírra rakjuk a megmosott padlizsánt, és közepes erősségű sütőben jól megsütjük. Még forrón lehúzzuk a héjat. Nagyon apróra vágjuk a hagymát, es hozzákeverjük a padlizsánhoz, amit alaposan összevágunk fakéssel (hogy meg ne barnuljon) sózzuk, majd egy üveg majonézt hozzávegyítünk.

Szerintem a legfinomabb kenők egyike.
Ajánlom pirítósra, paradicsommal!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A padlizsános kenő elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook