Padlizsános kenő recept
A Padlizsános kenő hozzávalói:4-6 darab padlizsán
2 nagyobb hagyma
majonéz
A Padlizsános kenő elkészítési módja:
Tepsibe, sütőpapírra rakjuk a megmosott padlizsánt, és közepes erősségű sütőben jól megsütjük. Még forrón lehúzzuk a héjat. Nagyon apróra vágjuk a hagymát, es hozzákeverjük a padlizsánhoz, amit alaposan összevágunk fakéssel (hogy meg ne barnuljon) sózzuk, majd egy üveg majonézt hozzávegyítünk.
Szerintem a legfinomabb kenők egyike.
Ajánlom pirítósra, paradicsommal!
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: kunikunda, 2007. szept. 5. 14:53
A padlizsános kenő elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.