P90X2 - folytatódik (beszélgetés)
Akkor az ösztöneimre hagyatkozva csinálom a P90es táplálkozást nekem meg az vált be, nem köpködöm én a paleót főleg mert nem is nagyon ismerem. Tesóm csinálta próbált ráterelni de én nem voltam még akkor nyitott. Valahogy úgy vagyok vele, hogy figyelni kell a szervezet mire ugrik, mit szeretne és a ha ezt betartod akkor sztem nem lehet nagy baj.
Naplómba beengedlek, mindenkit beengedek akivel van miről megosztani a tapasztalatokat. Azokat nem szeretem akik idejönnek körbenéznek felteszik a felesleges kérdéseiket és úgy tesznek mint akik nagyon foglalkoznak a témával és lelépnek mert kifogásgyárba kezdenek. Na az ilyen emberektől kerüljek messze!!! :)
Táplálkozásban én más vonalat követek, előzőleg se a P90 ajánlásait követtem. Jelenleg paleózom (nem ér nagyon köpködni :D), nekem ez vált be. :)
A kiindulási adatok összeírása nagyon jó dolog, úgyhogy csak támogatni tudom, később jó lesz visszanézni az eredményeket. :)
Izomlázam nekem egyelőre nincs, de ezt betudom annak is, hogy eléggé bénáztam tegnap... Mondjuk a hasamat érzem egy kicsit, de az még a P90 előtti Rubint Rékázás miatt van. :D
Üdv! :)
Én hétfőn kezdem a zúzást, már nagyon várom! :)
Sziasztok!
Ezennel megnyitom e témát, látom ebben még senki nem írt. Itt az ideje, remélem segíteni fog sok embernek. Ahogy most állok elég kevés az információm a második szériáról. Holnap fogom kezdeni de szeretnék kicsit körültekintőbben belemélyedni a témába. Aki végigcsinálta az elsőt és vágyik még a mozgásra az ezt az újabb irányt fogja választani. Na hajrá, ugorjunk fejest...
Aki járatos ebben a második szériában az kérem ossza meg tapasztalatait. Amennyiben nincs ilyen akkor kezdem én a 0-ról :)
Bring IT!
További ajánlott fórumok:
- Oda-abc szerint folytatódik a szó
- Ki, vagy mi mozgatja a forintot? Átlépte a kritikus, lélektani határt, ha így folytatódik, mi lesz a végkimenetele?
- Egy kapcsolat folytatódhat, ha újra van szikra? Mit érünk azzal?
- Hogy folytatódik? Kis kacsa úszik fekete tóban..
- Fiúk, lányok, ninini, közeledik valaki... Hogyan folytatódik a Mikulás-ének?
- Szerintetek folytatódik a Bűvölet cimű filmsorozat a Duna Tv-n?