Óvodák küldenek értesítőt, ha felvették a gyerkőcöt az oviba, vagy nem? (tudásbázis)
Nekem azt mondta aki felvette a gyerekemet, hogy az óvodában kitesznek egy listát, és ott rajta van kit vettek fel és kit nem. Utána az irodán átvehető a határozat...
Esetleg nálatok is lehet így...
Az a baj, hogy ebből a beíratásból akkora nagy titkot csinálnak, mintha mit tudom én mekkora gyémántot őriznének, vagy a koronát... :(
És akiket nem?
Ezt honnan tudom?
Telefonon kéne érdeklődnöm....????
Vagy még várjak?
Sziasztok,
Szerintetek van jelentősége a felvételhez, hogy hányadik napon megyek a gyerekkel beíratkozni?
Én éppen tegnap kaptam meg a papirt, hogy felvették.
örültem neki,mert mult évben helyszűke miatt nem sikerült bejutnunk
Jelet mi azért nem tudtunk választani,mert jönnek bölcsisek is és azok megtarthatják a bölcsis jelüket továbbra is az oviban.....
Ezzel nem is foglalkoztam,csak annyit mondtam,hogy valami kislányosat választanánk,ha lesz rá lehetőség.
De épp a mosdóban néztem annyi jel van,van miből válogatni,úgyhogy nem aggódom.
Szerencsére ebből a kiscsajom sem csinál ügyet.
Nekem azt mondták beiratkozásnál,majd küldik a papírt.
Mivel a mienk önkormányzati ovi még oda is elküldik az adatlapunkat,stb.
De azt mondták majd jön a papír.
Júniusban meg az első szülői.
Sziasztok!
A lányomat tavaly vittem beiratni. Kb. ilyenkor volt a beiratkozás, és nyáron, asszem július körül telefonáltak abból az oviból, ahová felvették, hogy mizu és hogy mikor jönnek ki családlátogatásra. Szal nálunk jó sokáig húzták a dolgot.
Egyébként meg itt nálunk, ez évenként változó.
Van, hogy értesítenek, van, hogy kifüggesztik, van, hogy neked kell érdeklődni.
A szülő meg találja ki, hogy ők, hogy gondolják.
Nálunk is márciusban volt a beiratkozás, de azóta sem tudom, hogy felvették-e a Lányomat v. sem.
Max. várok még, aztán telefonálok, hogy mi a helyzet:)
Akkor nem nekünk kell érdeklődni?
Csak azért furcsa, mert van ahol már 1 hét múlva küldik, van ahol meg csak augusztus végén..
NEm tudom, miért nem megy ez egyformán..
Vagy már arra is gondoltam, hogy nem is küldenek semmit:D
További ajánlott fórumok:
- Két év körüli Gyerkőcöt(még szopizik) rábízhatok 1 éjszaka erejéig a Nagyira?
- Játszótér vagy küzdőtér, szívesen viszed a gyerkőcöt játszótérre?
- Szülő otthon tarthatja a gyerkőcöt, megfázás esetén? (..vagy kérik az oviba az orvosi igazolást)
- Milyen idős korban vinnétek először moziba a gyerkőcöt?
- Ha letiltok valakit facebookon, akkor neki küldenek róla értesítőt?
- Ha nem jó a nőgyógyászati rákszűrés, akkor mennyi idő után küldenek értesítőt?