Otthoni szépségápolási praktikák (beszélgetős fórum)
6. anyuca66 (válaszként erre: 3. - Mandulaszem)
2009. aug. 24. 21:57
Szivacsos módszert a lányom is csinálta. És jó...
5. Neenaa
2009. aug. 23. 13:51
Én a hajamra minden mosás előtt 1-2 órával olivaolajat teszek, jól belemasszírozom, tekerek rá egy nagy törölközőt. Mosás után balzsam, pakolás, így nem töredezik, gyönyörű fénye lesz, erősíti a hajat, szép tartást ad neki. Ha valakinek zsíros a haja, ugyanezt megcsinálhatja, csak a végén citromos, vagy ecetes vízzel le kell öblíteni (különös tekintettel a fejtetőnél).
4. nagybeca
2009. aug. 23. 13:39
Sziasztok!
Én itthoni szépségtrükköm:Élesztő+tejföl ebből sűrű krémet kavarok felkenem, ha "megszáradt", mint egy arcradírt ledörzsölöm, hideg vízzel leöblítem. Egy csoda.
A másik méz; felkenem és ujjbeggyel paskolom 1-2-percig hagyom még egy kicsit és langyos vízzel átitatott fürdőkesztyűvel letörölgetem.
3. mandulaszem
2009. aug. 23. 13:25
Egy kicsit drasztikus módszer, de a miteszereimet így tisztítom: felteszek egy tisztító pakolást, utána pedig ledörzsölöm az arcom bőrradírral és a mosogatószivacs dörzsi felével, de csak nagyon óvatosan szabad, különben felszeded a bőröd vele. Fájni fáj, de gyorsan megvan és csodaszép lesz utána. A végén tonik. Ezt kb. havonta egyszer alkalmazom.
2. bared (válaszként erre: 1. - 8f6200abcd)
2009. aug. 23. 13:02
attól függ: milyen a bőrtípusod, mennyit alszol, stb...
1. 8f6200abcd
2009. aug. 23. 13:01
Még suli előtt szeretném kicsit magam rendbe vágni külsőleg, de nincs sok pénzem kozmetikumokra.
Ti milyen otthoni hatásos szépségápolási praktitákat ismertek?
További ajánlott fórumok:
- Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Milyen otthoni praktikákat ismertek korpás haj ellen?
- Otthoni hajszőkítés/hajleszívatás! (trükkök, praktikák)
- Tippek, praktikák, jó tanácsok otthoni kenyérsütéshez
- Zöldségben, gyümölcsben, avagy házi szépségápolási tippek, praktikák.