Akinek van OTP egészségpénztári tagsága, mennyire van vele megelégedve? (beszélgetés)
Úgy gondolom, hogy a megtakarítás egy jó formája.
Tag vagyok és havi 20 ezret fizetek. A mamámnak van társkártyája és a gyógyszereit ő innen/ezzel fizeti ki.
Nálunk bevált és sok helyen, sokféle dolgot lehet már fizetni vele nem csak gyógyszert vagy orvosi ellátást. Pl. sporteszközöket.
Az egészségpénztári számlára adóvisszatérités is jár évente 20% a befizetett össze arányában (max. 720 ezerig).
Eszerint akár 60 ezret is fizethetsz havonta.
Azt hiszem (most nem nézek utána), hogy 2 ezer az alapdíj/hó.
Mennyit érdemes? Ha tervezel valamit a jövöre, akkor részleteiben összerakhatod a rávalót. Saját döntés, hogy ki, mennyit.
Nálam a 20/hó működik, mert ha fogy is belőle de összességében nő a megtakarításom.
A havi minimum 5000 Ft. Ha sok eü költségeket van, akkor megéri. (A befizetett összeg 20%-ás pluszban jóváírják.) Van egy számlanyitási összeg, meg 3 évente 2900 Ft fenntartási díj. Illetve esetleges szerződésbontáskor is felszámolnak díjat.
Gyógyszertárban simán elfogadják, de sok magánorvosi rendelőben is, és elvileg - ezt még nem próbáltam - bizonyos dolgokra akár a DM-ben/Rossmannban is fizethetsz vele.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire vagy megelegedve a paroddal?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Ha nem vagyok megelégedve a bölcsiben a koszttal, hol tegyek panaszt?
- Van valakinek tapasztalata az egészségpénztári szolgáltatásokról?
- Ha valakinek nincs állandó bejelentett munkája, fizethetnek neki nyugdíj járulékot vagy egészségpénztárt?
- Akinek van Magenta1 Telekom előfizetése, mennyire van megelégedve?