Ötleteket meríteni másoktól (beszélgetés)
Fuuuu....
Na Mégegyszer:
Hideg is és rideg is.
Hideg mert alig van fűtés, ezért fűtünk olajradiátorral.
Rideg, mert hiányzik a dekoráció.
Erre várok ötleteket.
Akkor hideg és nem rideg, ugye?
Igen, venned kell valamit, amivel tudsz fűteni.
Olajradiátor, valamilyen hősugárzó, stb.
Azt neked kell eldönteni, hogy melyik költségét tudod kifizetni.
A hidegre egy megoldás van: a fűtés...
10. Getti 2017-02-02 05:48
:D okés :D
Van gyapjútakarónk, de maga a lakás rideg. A növények sem maradnak meg.
1. Getti 2017-02-01 21:09
Sziasztok!
Kellene pár ötlet. Hideg a szobánk. Conkrétan is hideg, meg átvitt értelemben is az. Valahogy fel kellene dobnom, de albérletben vagyunk, tehát nem biztos, hogy nagy neki kéne veselkedni. Csak úgy módjával.
Ja, és egyébként te ajánlottad a plédekből összeeszkábált vacakot.
És erre nem írtam semmit, pedig szerintem egy putri lenne attól a lakás...
Egy szóval sem mondtam, hogy a berendezéstől függ a lakás felfűthetősége:D
Azt írtam, hogy azért nem lehetetlen felfűteni a nagyobb belmagasságú lakást sem. Nem részleteztem ki, hogy mitől függ.
A berendezést pedig a ridegségre írtam és nem a hidegségre:DDD
Hogy egy lakást mennyire nehéz-könnyű felfűteni, nemcsak a berendezéstől függ, és nemcsak a belmagasságtól. Nagyon sokat számít a lakás fekvésétől, keleti-déli fekvésű lakást ezerszer könnyebb felfűteni, mint egy északi-nyugati lakást. És ha ez utóbbi, akkor nyáron sem melegednek át igazán a falak, télen olyan lehet, mint egy jégverem...
Másrészt hogy ki mennyit tud fűteni, nem csak a fűtési módtól, hanem a pénztárcától is függ. És lehetnek akármilyen kellemes színű párnák, bútorok, egyéb kiegészítők...
Annyira azért nem nehéz felfűteni. Nekünk 330 cm a belmagasság, ez nem indok a ridegségre.
Rideg lehet a lakás a rossz berendezéstől.
A bútorokat jól össze kell válogatni és akkor otthonos lesz a lakás. Puha szőnyegek, meleg fényű lámpák, esetleg egy jó falvédő, kép a falra, könyv a polcokra. Ja, hogy a növények tönkremennek? Ez van. Lehet, hogy kevés nekik a fény, kevés vagy sok a víz, stb. Az enyémek sem túl szépek télen de, ahogy jön a tavasz mennek ki az erkélyre és gyönyörűek lesznek. Persze minden tavasszal megválok néhánytól, de ez van....
:D okés :D
Van gyapjútakarónk, de maga a lakás rideg. A növények sem maradnak meg.
Sziasztok!
Kellene pár ötlet. Hideg a szobánk. Conkrétan is hideg, meg átvitt értelemben is az. Valahogy fel kellene dobnom, de albérletben vagyunk, tehát nem biztos, hogy nagy neki kéne veselkedni. Csak úgy módjával.
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.