Mi a menete az osztrák családi pótlék és GYES igénylésnek? Ebben az esetben sikerrel járok?? (tudásbázis)
Ha a könyvelőd sem tudja erre a választ,mi honnan tudnánk?
Nyilván az illetékes hatóságot kellene megkérdezni,bár számomra nem egyértelmű,hogy most akkor külföldön akarod kérelmezni? Ha a 3 gyerekre már jár,akkor nem értem mi akadálya a negyediknek?
Szívesen...
Sziasztok! Van itt valaki akinek folyamatban van a csp illetve gyes?
Az én történetem a következő: 4 gyermekem van,3 gyermekem után már kapom rendszeresen a kinti csp különbözetet, viszont folyamatban van a legkisebb után a csp illetve a gyes. A könyvelőnken augusztus elején leadtam minden papírt, krankenkasse-töl jött egy levél hiánypótlasra hogy csed illetve.gyed igazolást kérnek be hogy nem jár! Kértem és kaptam egy hatósági igazolványt magyar allamkincstártól hogy soha nem kértem magyarba,mivel nem voltam ezekre jogosult. Könyvelő beadta ,de szerinte nem fogják elfogadni, mert elvileg osztrákoknak a visszautasítás kell..szóval ki van hasonló helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- Osztrák családi pótlék különbözetigénylést ,mennyi idő alatt bírálnak el?
- Tudja valaki, hogy mikor utalják az osztrákok a családipótlékot, ha már megkaptuk a finanzoktól a végzést?
- Osztrák GYES és Családi pótlék: Kell-e itthon TB-t fizetnem ha a párom kapja a gyest és a családit?
- Osztrák GYES és Családi pótlék
- Osztrák családi pótlék
- Osztrák családi pótlék, gyes!