Osztálytárs probléma!Segítsetek kérlek! (beszélgetés)
persze
dolgozim meg minden mellette, ezért segítek neki,de úgy látszik nem idényli, de csak ezt a fajtát
mert 1 hete megkért, hogy csináljam meg neki a beadandó dogáját, mert nincs rá ideje
huha...akkor ennyit számít neki?És a barátság?
Nem lehet,h valami magán eredetű problémája van? De akkor is, így viselkedni....
persze igen, nem kellett volna az elejétől foglalkozni az ő bajával, mert nekem is van elég, de én ilyen vagyok, segítek
egyébként tényleg csak azért hívtam a to, hogy biztos legyek abban, hogy ha nem vette föl a tárgyat nem mehet vizsgázni, mert ezt mondtam neki, és nem akartam, hogy emiatt nem menjen vizsgázni, de sajnos így van
mostmár nem szólok bele
itt vagyok felhívtam
mondtam neki beszéltem a to-al és, hogy jobb lenne ha felkeresné őket mert nagy bajba kerülhet amiért ilyen sok tágyat görget, mert ezek egymásra épülnek így jövőre nem +6 lesz hanem +12 tárgy mert akkor a köv. félévbe nem vizsgázhat mert évente indul nem félévente
ezt elmondtam részéről sóhaj
és ő mitcsinált?
lebaszta a telefont
azóta hívogatom, de kinyomja most mivan?
hajrá:)
várjuk a beszámolót!!!
Sok sikert!
akkor felhívom csak összeszedem magam kicsit, hogy pontosan mit mondjak
mert ha azt is elmondom, hogy miatta telefonálgatok akkor még mérgeebb lesz
Szia!
Én elmondanám neki az igazságot,hogy fölhívtad a t.o.t és mit mondtak.Ha megharagszik-buta-de úgyis rájön,hogy a javát akarod.
Fősulira járok és tudom mi mivel jár.Már ha csak egy tárgyat is elhagysz,a köv.félévben nagyon szar bepótolni (na,nem hagytam még el,csak látom a környezetemben).
És főleg,hogy barátnőd is,mindenképpen fől kell világosítanod.Szerintem.
Szerintem megtetted a toled telhetot. Ha valakinek esze agaban nincs az egyetemet elvegezni akkor az az o baja. Te szoltal.
Es ha megsertodik mert jot akarsz akkor nem igazi barat. Kesz.
sztem a csaj egy idióta. és ha ilyen hülye vessen magára.
Ha ezért rád haragudni fog, akkor tudd, hogy nem igazi barát, és akár felejtős is lehet.
a férjem mondta, hogy ne mondjam mert biztos nagyon mérges lesz, hogy mit érdekel az ő dolga
és lehet, hogy igaza van
További ajánlott fórumok:
- Mennyire tudnád elfogadni, ha egykori osztálytársad, aki valaha fiú volt, lányként jelenne meg egy osztálytalálkozón?
- Menni vagy nem menni... osztálytalálkozó
- Szingliként szembesülni azzal, hogy a volt osztálytársak/barátnők házasodnak és szülnek.
- Egy nagyon arogáns egyetemi osztálytársaddal aki mindig szúrkál hogyan viselkednél?
- Mit vegyünk a tanárnőnek, a 35 éves osztálytalálkozóra? Segítsetek!
- Hitellel kapcsolatos probléma, kérlek segítsetek tanácsokkal!