Őszintén félek az anyaságtól (beszélgetés)
Persze, ha nincs tervezés, akkor van pete meg spermium.
Meg ahova isten báránykát ad, oda legelőt is, meg a szeretet mindenért kárpótol, ezek a közhelyek a menők.
Én úgy gondolom, mindent helyre lehet hozni.
Amikor 6 hetesen megtudtam , hogy babát várok, mindent a sorsra bíztam.
Ha a baba megmarad, úgy értem nem vetél el akkor az apjával maradok.
Magam miatt, 36 vagyok , és még nincs családom, (saját)
Az exemmel már nem is lenne 60 éves.
A verekedések, veszekedések, miattam voltak.
sose bántott volna ha én nem ugrok neki,
A gyereknek ebből nem lessz kára.
Ha a babával történik valami, azonnal itthagyok mindent.
Nem , nem a kapcsolatunk nem lapos, tudjátok véresre haraptam a fülét, akkor mit csináljon?
Nem védem mert nem tökéletes, nem illünl össze, de sosem ártana .
Szerintem gondolkozz mielőtt ezeket az ostoba közhelyeket leírod. "Tökéletes időzítés" meg "kihalna az ország...jajjj
Először is ha feleennyien lennek sem lenne semmi gond. Másodszor, ha egy pár tudatosan tervezi a gyereket, akkor majdnem biztos hogy megvannak a jó körülmények.
Harmadszor pedig, olvass csak itt bele néhány topikba és vond le a következtetéseket a mai felnőttek írásai alapján, hogy milyen "klassz és jó" családba születtek egyesek.
Mártírkodni?
Én azt hiszem, soha nem "tökéletes" egy baba érkezése, nincs olyan, hogy tökéletes időzítés. Mindig hiányzik valami: nagyobb ház, több pénz, stabilabb emberek, jobb kapcsolat, kedvesebb rokonság, jobb anyós ( :) ...sorolhatnám. Ki is halna az ország -valahol ezt olvastam, lehet, épp ebben a fórumban - és igaza van, aki ezt mondta.
Én sem hiszem hogy ez a pasi meg fog változni. Ami persze a gyereknek lesz a legrosszabb. Vagy azért mert apa egy agresszor, vagy mert mihamarabb elhagyja őket, vagy csak azért, mert egy lapos szülő kapcsolat lesz a minta számára (ennek tudatában hogy anyu még mindig az ex-be szerelmes)
Én mondjuk hazamennék (gyerekkel a hasban vagy sem) és megpróbálnám újrakezdeni az ex-szel.
Most én leszek a sz@rfej,de ahol korábban verekedések mentek (így verekedni!) az számomra nem a "hát ugyan már nincs tökéletes család" kategória. Értem én hogy élet meg nem ölünk, de vannak azok a körülmények ahova nem való gyerek.
Reméljük ez a faszi fogja megtörni a sztereotípiát és majd jól megváltozik... Mert azt úgy szokták az ilyen agresszív barmok...
Sajnos tudom milyen az amikor az ember inkább azt kívánja bárcsak árva lenne, olyan "kiváló" a családi élet.
Hmm... elszúrtad a dolgot, nem kicsit, nagyon :(
Sajnos abortuszról már lekéstél, de kapcsolat rendbe hozásáról nem. Kívánom, hogy sikerüljön!
További ajánlott fórumok:
- A Suttogó módszerről őszintén, egy anyától, aki kipróbálta
- Depressziómról, nagyon őszintén
- Miért szeretsz ide járni hoxázni? Csak őszintén, ok?
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Meg lehet fosztani egy kereszt anyát a kereszt anyaságtól?
- Félek az anyaságtól és azt sem tudom vágyom-e rá igazán