Őszi ötletbörze (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Őszi ötletbörze
Hutomagnes:kartonpapirbol,ha nagyobbat szeretnenk hungarolecbol-hogy elbirja a sulyt a magnes.Nehany magnest beszerezni,a formakat tetszes szerint kivagni disziteni-raragasztani a magnest es mar mehet is a hutore.
Ezek apro,olcson megvalosithato otletek.
Tobbet nem irok,mert nem szeretnem teleirni a forumot.
A cikk nagyon tetszett!:)
Lehet kesziteni tanyaralatetet is.Irok egy peldat:Narancssarga kb A4-es papir,arra feketebol kivagott szellem,pok,denever,ami szimpi-raragasztani,vagy festeni ha van kezugyesseged.
Vagy sima A4-es papirbol pokhalot kivagni(ez jo kis munka:D)lefesteni,egy kistanyerra rarakni,a kozepere egy kis mecses.A mecses kore papirbol poklabakat vagni,mintha a mecses lenne a pok.Jobban nem tudom leirni:)
Vastag hungarocelbol a kertbe is jopofa dolgokat lehet kesziteni,vagy ajtodiszeket.
Tolcser alaku cukorka kinalo: A4-es papirra rajzolni,festeni izles szerint,tolcser alakura feltekerni,rogziteni,es kesz is:)
A legegyszerubb otletem:narancssarga,vagy feketere festett ragados post it-jegyzetpapirbol fogpiszkalora ragasztva kis diszeket kesziteni.A papirt kivagni tok,szellem,pok alakura,es raragasztani a fogpiszkalora.Ezeket kis aprosutemenyekbe,husfalatkakba szurni.Nagyobb papirbol,hurkapalcikara ragasztva viragagyasba,szobanovenyekbe szurva aranyos diszek.
A masik,sima ures befottes uveget kivulrol lefesteni narancssargara,feketere,vagy papirral korbetekerni,a nyakanal megkotni,tok-arcot,szellem szemet kivagni... bele mecses.
Unokámmal gyűjtöttünk szép, száraz leveket. Papírtörlő közt még átvasaltam (biztos, ami biztos alapon). Temperával kifestette, száradás után kartonra felragasztottuk.
Egy éve díszíti a szobája falát, és mindenkinek, minden alkalommal meg kell nézni, hogy milyen szépet csinált.
Én makkból csináltam őszi ajtókoszorút, gesztenyéből bentre füzért, és egy szép kis üveget is megpakoltunk apróbb gesztenyékkel, dísznek.
A színes horgolt takaró nagyon jó ötlet..nagyon szeretnék egyet, de egyáltalán nem tudok horgolni...:(
Jó kis cikk volt :)
Még 1 ötlet:szívesen készítek sajttálat(2-3 féle sajt,és mindenféle gyümölcs),amibe most ősszel nagyon soféle gyömülcsöt fel lehet használni,szép színes lesz,étvágygerjesztő.Engem meg szórakoztat a pepecselés,a vagdosás,a dekoratív elrendezés.Gyerekek kezébe is lehet adni a felaprított alkatrészeket,hogy készítsék el ők a tálat vacsorára.
Ugrás a teljes írásra: Őszi ötletbörze