Összezavarodtam. Ez egy kismama és fogyókurás portál? (tudásbázis)
Én nem vagyok se kismama, se anyuka, se fogyózó, de a babázás téma nagyon érdekel, és lassan remélem aktuális is lesz, úgyhogy szívesen olvasgatom az anyukák és kismamák által nyitott témákat. Érdekes egy kis előzetes tapasztalatgyűjtés. :P
A fogyás nekem pedig egész hirtelen indult el, mikor elegem lett a rossz emésztésből és a rossz közérzetből, úgyhogy ha már itt vagyok, mérlegelek néha és ha elkap a hév hangoztatom a "csodadiéta ellenességem". :D
Amúgy nem csak erről szól a fórum. Szerelemről, szexről, érzelmekről, egészségről, betegségről, és a tudásbázisban tényleg mindenféle kérdés előfordul.
Szerintem a Hoxa az életről szól, hiszen mi alakítjuk, hús-vér emberek. És mi fontos az életben? A család, a baba és hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, csinosnak lássuk magunkat. Ezért van annyi baba-mama, fogyi fórum.
Igaz, diétás (sőt csak atkinses) oldalnak indult a portál, valamikor 2004-ben.
Aztán várandós lettem, így már érdekeltek a terhességgel kapcsolatos témák is, aztán megszültem a fiam, így a gyereknevelős témák is. :))
A többi női téma is simán elfért, így mindenre kiterjesztettük a portál tematikáját.
Szóval, valahogy így esett a dolog. :)
ez van, ez érdekel minket nőket.
de téged mi érdekel itt ezen a portálon férfi létedre? :D
Fertzőző és járványszintű.
Én még egy fogyókúrázós vagy babás-mamás fórumon sem voltam, de már másfél éve napi szinten (gyakorlatilag egész nap) itt vagyok. Van itt minden, csak keresgélj!!
Csak vigyázz Lilyann, nehogy te is függő legyél:D:D
Szerintem itt mi már sokan azok lettünk:D:D
Hoxafüggők:D
valahol azt olvastam, mikor beléptem két éve, hogy ez egy fogyózós oldalnak indult, csak közben annyi minden más is érdekelte a már belépett tagokat, hogy bővülni kezdett a témakör.
Hogy unatkozni senki nem tud itt, az biztos :)
sőőőőt, mi úgy hívjuk, hogy ragasztó van az oldalon, hiszen nehéz elszabadulni a gép mellől, annyi érdekes dologról folyik sokszor a duma :D
ha nem találsz olyan fórumot,amivel kapcsolatban keresgélsz,nyugodtan írj ki témát!meglátod,sokan írnak majd és sokakkal lehetsz jóban!:-)
Nekem nagyon sokat segítettek.
Biztos, hogy rengeteg a szoptatós, kisbabás, várandós fórum. Az a korosztály van itt jórészt, akiknek van 1-2-3-több gyerekük, vagy épp várja az x. babáját.
Viszont eddig bármilyen tapasztalatra, információra volt szükségem, csak beírtam a keresőbe és megtudtam, amit akartam:-)
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!