Összeköltözés. Napi higiénia? (beszélgetős fórum)
úgy is lehet böfögni, h bezárja a száját.
nem kell disznó módra viselkedni. :D
Hát ha szándékosan "rásegít",mert az "férfias",na az taplóság szerintem.És én nem lennék tapló a párommal,ő se tegye ezt velem.
De igen,az vagyok,szerencsére a kedvesem is,így jól megvagyunk:-)
Felszínes? inkább kissé faksznis.:)
Válóok lenne nálad a böfögés? Mert hogy az mennyire hangos, ugye tudod, hogy nem akarat kérdése....
"Mint ahogy az is meghökkentő számomra,hogy a férfi leborotválja a nőt mondjuk terhesen,"
nem vagyunk egyformák...neked meghökkentő, másnak meg természetes....
mondjuk azt én sem szeretném, ha rámnyitna bárki, mikor a wc-én ülök...kisunoka is nehezen tanulta meg, hogy ne jöjjön be, mert ha anyu vagy apu ül ott, bemehet... viszont például nagyon szerettünk együtt fürdeni a férjemmel.
A nagyszüleim 40 évig voltak házasok/sajnos papám meghalt/,de sosem fingottak egymás orra alá,kimentek a mosdóba és megoldották ott.
Vannak persze véletlenek,de alapvetően engem nagyon irritálna,akár még válóok is lehet nálam a tapintatlan fingás/hangos büfögés.
Felszínes vagyok biztosan:-)
Az nem meghitt kapcsolat,hanem bunkóság.
Mint ahogy az is meghökkentő számomra,hogy a férfi leborotválja a nőt mondjuk terhesen,nagy hassal.Én is voltam terhes,meg tudtam oldani.Vagy létezik kozmetikus is a világon,stb,mindegy.
Mi ezt az elején tisztáztuk,hogy nem nyitogatunk be a fürdőbe egymásra,engem nem érdekel,hogy ő mit csinál bent,én sem kötöm az orrára,hogy mi történik.Eltűnök egy másfél órára epilálni,addig ő filmet néz,játszik,egyebek.Nagyfiú már,megoldja és ahhoz hogy sima legyek mindig,ez kell,kész.
Szerintem ezt úgy tudod majd megoldani,hogy bemész a fürdőbe és leborotválod majd magad.
Tudom ez így kicsit vadul hangzik elsőre,de majd belejössz.
úgyis eljön az az idő ...D akarod, vagy nem..
Különben egyik barátom mondása:" mertek már f....egymás előtt? Akkor összeköltözhettek ." DDD
de miért??
én nem akarok pukizni a párom előtt. :(
ez már túl meghitt.
Ó, nem láttam, hogy egyre gondolunk....DD
s'Jones ! ne mondd ezt DDD
Meghitt kapcsolatban ez nem probléma.
Egyébként akkor érik be teljesen egy kapcsolat amikor már pukizni is merünk a másik előtt.
..írása szerint, valóban annyi.
Igen, ebben is igazad lehet, bááár... na mindegy az ő dolga.
Nekem így meg pláne furcsa :)
Én átmentem anyuékhoz (szemben lévő házban laktak),ha mennem kellett!!!
Így visszagondolva tényleg vicces!
További ajánlott fórumok:
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Ti így belemennétek az összeköltözésbe?
- Mennyire ajánlatos két generáció összeköltözése? Összeköltöznétek idős szüleitekkel?
- Mi az, ami rávehet egy pasit az összeköltözésre?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva