Összegezzük az elmúlt egy évet! Mik történtek veletek? (beszélgetés)
Nagy vonalakban jó is és rossz is volt. Meghalt barátom anyukája, az egész családja széthullot. Így mi összeköltöztünk, nagyon boldogok vagyunk, és augusztus 8.-án el is jegyzett!:D
Na meg ott voltak azok a felejthetetlen csajos nyári bulik is!:P
munkanélkúli,lettem.
kisfiam első osztályos lett.
ennyi.....
Téged, vagy engem? Téged szerintem nem annyira, de semmi gond! Már láttam, hogy ilyen kis csípkelődő vagy. :DDDDDD
Ha nem találkoznánk már: BUÉK!!!!
még holnap megteheted!
sztem tedd rá, és told be a kemencébe, mint a boszorkány a mesében a jancsit, vagy a juliskát?? :S
aligha. elvégre szívtelen dög vagyok.
hehehehe...
Szép eredmény! Ez a szívtiprás meglepő. Nem fordítva volt?
hehehehe
Kislányom óvódás lett, ezzel párhuzamosan kirúgtak a munkahelyemről... :-( A java csak ezután jött, 2 gyermekkel, mintha "leprás lennék", sehová nem kellettem (esetleg elfogadhatatlan ajánlatokat adtak).
A pozitívum, hogy csak kisebb náthákat kaptunk el, mindenféle nagyobb betegség elkerült minket, egészségesen, boldogságban telt el az évünk. :-)
viszonylag jó évet zárok!
összetörtem jópár szívet, eltiportam egy-két férget! :) klassz!
folyt. köv. jövőre! :)
Állást cseréltem.
Rengeteg hivatalos dolgot intéztem.
Kaptam egy idegösszeroppanást, majd kigyógyultam belőle.
Több fóbiámmal szembenéztem és néhányat legyőztem.
Megtanultam időt beosztani és ésszerűen élni.
Megerősödtem lelkileg.
Valamiből meggyógyultam.
A környezetemet kicsit átalakítottam.
...azért maradtak dolgok 2009-re is.
Dolgoztam, már év elején elküldött egy pasi a fenébe (amiért én nem akarok tőle semmit), elköltöztem, műtöttek már megint (most az epémmel), semmi szerelem... és a munkahelyem sem ugyanaz.
Volt már jobb évem is.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem! Nem tudom feldolgozni magamban a történteket!!!!
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Veled milyen fura vagy durva dolgok történtek állásinterjún?
- Ha rájössz hogy bizonyos dologk miért történtek úgy a múltban, ahogyan megtörténtek, megvan a felismerés, utána mit lehet vele kezdeni?
- Milyen jó dolgok történtek veletek idáig 2011-ben?
- Cikis, gonosz, égő, vagy vicess történetek rólatok, amik megtörténtek veletek, vagy ti csináltátok másokkal:))