Cikis, gonosz, égő, vagy vicess történetek rólatok, amik megtörténtek veletek, vagy ti csináltátok másokkal:)) (beszélgetés)
Ez épp tegnap jutott eszembe:
Még évekkel ezelőtt napilapot kézbesítettem a hajnali órákban.
Az egyik postaláda egy másfél méter magas bukszusba volt benövesztve.
tekerek,és hajtom az újságot,s amikor raknám be a ládába,előugrik a bokor mögül a tulaj,és rám ordít,majd nagyot röhög.
Első megmozdulásként az arcába küldtem az újságot,majd (mivel jól nevelt lennék:D)egy "K*rva szádat,hüly b*zi"-val eltekertem.
..és egész úton hazafelé ezen röhögtem:D
..már csak egy Posta kellett volna,hosszú csekkes sorral:D:O
..szegény!:)
Ne cikizzetek!:O)
Voltam aznap a Tescoban,a polgármesteri hivatalban,cukrázdában,hetnesnél meg zöldségesnél...
Kávé.A férjem kiöntötte a kocsi ülésére véletlenül.Letörölte a kárpitot,úgy gondolta frankó,nem is említette.
Délután fehér nadrágban ültem be a kocsiba,majd bejártam fél várost amíg mindent elintéztem.Egy nagy barna folttal a hátsómon.Persze csak otthon vettem észre.Háát,nagyon durva volt!Mint aki összesz...ta magát.
Én még 14 évesen évzáró után. Tekerek hazafelé a suliból biciklivel. Rövid szoknya, fehér bluz.
Közben hátranézek, a fiuk, akik tetszenek, látnak -e. Látnak. De azt is ami utána következett.
Az első kerekemmel rámentem egy kőre. És mint a béka repültem át a kormány felett. Landoltam a porban. Rövid szoknyában és fehér bluzban. Nem felejtem el soha. Nekem semmi bajom csak egy kis horzsolás és nagyon megsérült a büszkeségem...
Ugyanezzel a tanárnővel történt.Ünnepélyen zongorázott, miközben egy fiúcska azért állt ott, hogy lapozza neki a kottát.A gyerek biztos unatkozott, mert egy-egy óvatlan pillanatban mindig belekalimpált ő is a zongorajátékba.
A tanárnő egy darabig tűrte, majd egy hirtelen mozdulattal felállt a székről és akkora pofont adott a gyereknek, hogy elvágódott.
Utána szépen visszaült a helyére és folytatta a zongorázást.A gyerek ezután illedelmesen lapozott, arcán egy nagy vörös tenyérnyommal.
Nagyon régen történt, általános iskolában énekórán.A tanárnő a fúvóshangszerekről beszélt, be is hozott egy kisebbfajta trombitát, hogy lássuk milyen, hogy kell megszólaltatni.Bele is fújt, de hiába, nem jött belőle hang.Már lilult a feje, amikor az erőlködéstől, kicsalt egy jó hangos hangot, de nem a trombitából jött, hanem pukizott egy jókorát!:)))
El lehet képzelni, milyen kellemetlen volt szegénynek, mert kegyetlenül kiröhögtük.
Voltam egyszer az **** Fantomját nézni abban a híres színházban. (Akik nem tudják és a címből sem derült ki nekik a darab operaházban játszódik...) Nos volt egy jelenet amikor a színészek azt adják elő, hogy meghajolnak...:)) Nos, én annyira átszellemülten néztem ezt a remekművet, és annyira beleéltem magam, hogy elkezdtem a darab közepén ennél a jelenetnél ahol meghajolnak tapsolni...persze csak én..
Mondanom sem kell hogy a reakcióidőm a furcsa tekintetek után felgyorsult, és a széken csúsztam lejjebb szégyenemben, mert annyira égő volt:)
ugyan nem velem történt,de jót nevettünk..
jöttek jelentkezők állás ügyben a céghez...szegecselni,fúrni,faragni,ponyvát lyukasztani kellett..a kolléga miközben meg mutatta,a kalapács lecsúszott a lyukasztó végéről és egy hatalmas csattanással a körmén landolt,amiből abban a pillanatban már ki is buggyant vér...
erre az egyik jelentkező hölgy fapofával megjegyezte,hogy:
-jaj,nem vagy AIDS-es?
mire a kolléga(elég nagy emberről lévén szó)jó hangosan odaordított neki(hogy mindenki hallja,természetesen)
-deeeeeeee,még b.zi is...
szegény nő céklavörös fejjel állt,szerintem ezek után 2x is meggondolja,hogy megszólal-e,na és hogy jön-e hozzánk melózni:DDD
Épp vezetni tanulok.Az oktatóval helyet cserélve beállítom a dolgokat(ülés,tükrök,stb).De a jobb visszapill.tükröt nem igazán érem el,meg nem is akarok rámászni az oktatómra,így mindig ő állítja be nekem(szerintem másnak is).
A legutóbbi órán is így kezdtük,majd miközben beállította nekem a tükröt,megszólaltam,h
-"Kaphatnám még beljebb?"..(Oktató:-Mire gondolsz?":D
..csak kicsit volt ciki,de leginkább vicces:D