Összeesküvés-elméletek! (beszélgetős fórum)
Aha, és te ki vagy, hogy felülbírálod, hogy ki és milyen hűlyeséges fórumot indít...Hopp...
Bárkinek joga van fórumot indítani és nem te, meg a többi mondod meg, hogy elfogadható-e vagy nem!😄
Ha nem tetszik tessék lapozni,😄
mint ahogy az itteni szokásos mondás!
Na még andi, Meg amunet hiányzik és kész az utálat csapat, meg a megmondás! Ami a fórumhoz semmi köze soha!
Minden új fórumot tönkretesznek!
Nincs mostanában fórum amiben a kötekedés, nem oda vallót beírják,
Így van, mert a kínaiak is bevallották, hogy befolyásolták az időjárást a pekingi olimpián 2008-ban. Ez már úgy tűnik modern technika része, de azért mégsem beszélnek róla, mert minek derüljenek ki a részletek. Lhet minden állam más-más módszereket használ.
Kérdés mi számít összeesküvés elméletnek. A Wiki pedia felsorolja ezeket. De meglehet néhány nem is az, hanem több elemben is igaz. Az emberek hajlamosak inkább elfogadni a hivatalos verziót. Persze vannak olyanok, amelyek teljesen hamisak, mint a lapos Föld például. De azért mert általánosan elfogadott nézetek szerint ezek az összeesküvés elméletek teljesen hamisak, ez így nem igaz. A legtöbb tartalmaz olyan részeket, amelyek igazak, viszont ezeket nem mind tudjuk megállapítani, mert nem hozzák nyilvánosságra vagy nem tudhatjuk még, mert nem fedezték fel.
Itt voltam személyesen, számomra nagy csalódás volt. Videókon, fotókon sokkal nagyobbnak tűnik. Vártam valami furcsa misztikus érzést, nem volt semmi különös hatással rám.
Erről már volt több tudományos értekezés, zöld ágra nem vergődtek, kik és miért építették.
Miről nincs?
Népírtanak a chemraillel, az oltásokkal, legújabban a szűrővizsgálatokkal (az senkit nem zavar, hogy igen fosh a hatásfoka, mett a népesség továbbra is növekszik)
Ebben mi az összeesküvés? Létező dolog...
Pl. [link]
Jó, hogy mondod,
A Londoni olimpia eső dolgot még nem hallottam.
Igen, ez a része is van.
Ha arra gondolsz szándékosan tudják-e az időjárást manipulálni. Igen tudják. A londoni olimpia ideje alatt tény volt, hogy manipulálták, hogy ne legyen eső. És nem is volt. Nagyban mennyire lehet, ahhoz nem értek.
De pl. a jégeső felhőket azt szét lehetne robbantani, miért tették meg régebben, és most miért nem? Most jutott eszembe, hogy utána kellene olvasni a miértekre.
Globálisan lehet-e ezzel játszadozni? Nem hiszem.