Orsócsontműtét utáni fájdalom (beszélgetés)
Na, ezt ki fogom próbálni, van egy gyanúsítottam 🤣🤣
Mondjuk az összes fülbevaló, farmergomb, óracsat kapirgálás nélkül megcsinalja a fesztivált. Farmerre belül textilt öltök, többit száműztem.
Sebészetre menj. Csak időpont kell, beutaló nem.
"Amikor a kórházat hívtam ,sajnos elég bunkók voltak azt mondták döntsem el mit akarok és hívjam újra őket.."
Végülis otthon ki is pattinthatnád magadból azt a cart ha zavar... Tragédia.
Nekem egyszer egy bőrdoki mondta, hogy igazából az allergia tesztet elvégezhetném otthon is, kapirgáljam meg az alkaromon a bőrömet tegyek bele olyan szert amire gondolok hogy allergiát okozhat (kontakt allergia volt) fóliázzam le és ami begyullad na azt kerüljem el 😂 Vicc
Hát igen...tisztességesen kértem időpontot fogorvoshoz másfél hónap múlvára. Más odamegy, bekopog, közli, hogy csak most tud jönni és leül.
Én már sehová nem járok. Csak ha visz a mentő.
Nekem is ilyen van a bal csuklómban 10 éve.
Észre se veszem hogy ott van.
Ha a tiéd fáj, a sebészetre menjél először az SZTK-ba.
A kórházba nem hiszem hogy fogadnak beutaló nélkül.
Én a helyedben bemennék az SZTK sebészetre és kérnék beutalót arra az osztályra, ahol a műtétet végezték.
Beutaló nélkül nem hiszem, hogy fogad a kórház, illetve megkeresheted, aki műtött, hogy előjöttek a fájdalmak a kezedben.
2017-ben volt egy orsócsont műtétem egy ilyen csavarkulcs alakú fém betétet (sajnos nemtudom a pontos nevét).
Akkor azt mondták,ha nincs fájdalom nem kell ezt később kivenni.
Mostanában egyre gyakrabban fáj azon a részen ahol a kézfejem és az alkarom találkozik és mivel ez az aktív kezem a fájdalomtól írni és dolgozni sem tudok ha elkezd fájni.
Akinek volt ilyen műtétje mik a tapasztalatai?
SZeretnék visszamenni felülvizsgálatra vele, ilyenkor melyik osztályt kell keresnem a kórházban?
Sebészet? Baleseti? Reumatológia? Ortopédia?
Amikor a kórházat hívtam ,sajnos elég bunkók voltak azt mondták döntsem el mit akarok és hívjam újra őket..