Örökbefogadható kisbabára várunk (beszélgetés)
Szeretnénk a férjemmel örökbe fogadni egy kisbabát. Tudom, hogy ez egyik félnek sem könnyű, próbálunk segíteni Neked. Nagyon vágyunk egy kisbabára, komolyak a szándékaink. Jogerős örökbefogadói határozattal rendelkezünk, minden papírunk megvan hozzá, hogy örökbe fogadhassunk. Sajnos sok-sok év is lehet a várakozás, ezért próbálunk magánúton Rád találni.
Ha nem tudod vállalni a pici jövevény érkezését, kérlek írj nekem és segítsük egymást kölcsönösen! Természetesen TEGYESZ vagy alapítvány bevonásával szeretnénk intézni a hivatalos formai dolgokat, ebben is segítünk, bárhol élsz az országban. Írhatsz itt a fórumon privátban vagy az e-mailemre: remenykedvevarunk@gmail.com Nagyon bízom benne, hogy megtaláljuk egymást!!!
Szia!
Az én fiamék is örökbe fogadtak.
Majdnem 2 évet vártak rá. Míg odáig eljutottak,nagyon sok mindenen keresztül mentek. Hogy miért nem lett saját baba,azt most nem részletezném. A kisfiú akkor volt 18 hónapos. Ma már 4 éves nagyfiú. Unokakénk szeretjük,a vérszerinti mellett is hiszen az! A fiam gyermeke. Egy minden hájjal megkent izgő_mozgó sajtkukac 😊 Kívánom,hogy mielőbb teljesüljön az álmotok. Jó egészséget kívánok nektek!
Maximálisan tisztelem és becsülöm azokat a nőket, akik lemondanak a nem kívánt gyermekről, és örökbeadják. Direkt nem anyákat írtam!
Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön! Tudom, min mész keresztül! Vannak egyesületek, amik ezzel foglalkoznak, a nyílt örökbefogadással. Azt hiszem, hogy a Bölcső alapítvány és a Gólyahír egyesület. Esetleg érdemes lenne felvenni velük a kapcsolatot.
Én ha kismama lennék és nem tudnám megtartani a gyerekemet szívesebben adnám egy olyan családnak akinek az életébe még ha rövid ideig is de lehet betekintésem, akiket megismerhetek. Ha beteszi az ember a gyereket egy inkubátorba vagy lemond róla a kórházban akkor az a gyerek bekerül az állami gépezetbe, ami nehézkes, hosszadalmas és minden csak nem optimális egy gyerek számára.
Ez független a pénztől.
Beleszülni egy pottyantós wc-be, vagy megölni, magára hagyni, az az abszurd. Nem a nyílt örökbeadás.
Nyilván nem olyan kismamának szól az írás, aki meg akarja tartani a gyereket.
Kedves FI!
Sajnálom, hogy olyanok szóltak a fórumhoz, akiktől szerencséjükre távol áll ez a helyzet és szét lett trollkodva az egész, mert el sem tudják képzelni, mivel jár fizikailag és lelkileg ez a helyzet, bármelyik oldalról nézve.
A szűk látókör és a sötétség lassan kötelező lesz ebben az országban.
Kívánom, hogy találjátok meg az utatokat a lehető legkevesebb rosszalló mellett.
Ne olvasgass itt, ha nem bírod!
Sosem mennék abortuszra, sosem mondanék le a gyerekemről. De megértem, hogy más meg nem így gondolja. Azaz elfogadom.
Ezek a terhességek nem kívánt terhességek. Jobb az abortusz?
Persze, inkubátorba is be lehet tenni a babát. De nem jobb, ha a terhesség alatt kap támogatást az anya, lakhat vhol, normálisan étkezhez, vitamint szedhet, stb., mintha minőségi éhezik, verik és orvos sem látja???
A baba szempontjából is gondoljátok át!
Ilyenkor sokan meg is gondolják magukat, megtartják a gyereket. Ez is benne van a pakliban.
Kedves Kismama!
Tudom nagyon nehéz döntés előtt állsz most. Mi elindultunk az örökbefogadás útján. Van érvényes határozatunk, hogy kisbabát fogadhassunk örökbe. Sajnos nagyon-nagyon hosszú a várakozási idő. Ha szeretnél minket megismerni kérlek írj rám! Mindenben támogatunk lelkileg, Veled tudok lenni bent a szülőszobán is ha szeretnéd. Nagyon szeretnénk egy drága kicsi kincset. Anyagi dolgok, pénzbeli segítség van csak részünkről kizárva, mert ezt a törvény bűncselekményként bünteti, de minden máshogy melletted állunk, amíg Te szeretnéd. Biztos anyagi körülmények között élünk, kertes házban. Kérlek keress meg privátban vagy ezen az e-mail címen: remenykedvevarunk@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Tanács örökbeadóknak és örökbefogadóknak.
- Hogyan működik az örökbefogadás? Mennyire nehéz pici babát örökbefogadni?
- Amikor nemet kell/lehet mondani... örökbefogadás
- Kutyus örökbefogadás... tehát hazudjak?