Szívesen örökbefogadnánk egy vagy két gyermeket (testvéreket). Akár többéves kisgyermeke(ke)t is. Természetesen a hivatalos utat is elindítottuk, de hátha ezeket a sorokat olyan érintett olvassa, akinek segíteni tudunk.
Sziasztok! Bennünk erősen érlelődik az örökbefogadás gondolata, előreláthatólag heteken belül felveszem a Tegyesz-szel a kapcsolatot, hogy minél előbb elinduljon a folyamat. Egy kisfiút szeretnénk örökbefogadni vérszerinti kislányunk mellé, aki jelenleg 6 és fél éves. Évekbe telik még, tudom, ha egyáltalán sikerül, de nagyon érdekel minden, ami ezzel a témával kapcsolatos, szívesen beszélgetnék erről. :)
Ja kicsit félreérthető voltam, bocsi ☺️ szóval örökbefogadott vagyok, igaz annyira nem szeretem ezt a kifejezést, mert ugyanúgy saját gyermeke vagyok a szüleimnek, mint ahogy ők is az én igazi szüleim, még ha nem is vér szerint. Ezért kérdeztem, tudja e a kisfiad. És nagyon tisztellek, amiért nem titkoljátok el! Ez nagyon fontos! Én is így nőttem fel, és így volt jó.
Akkor még az elején vagytok. Most is van még kötelező tanfolyam? Én egyébként a másik oldalról tudok nyilatkozni, ha kérdésed van, szívesen segítek, akár privátban.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.