Optikát keresek Budapesten, tudtok ajánlani? (tudásbázis)
Nem a keret, inkább a lencse a gagyi.
Az én szemüvegem kerete is no name. 13.600 Ft volt. A lencse sem a legjobb, mégis 6.500 Ft darabja.
valamit valamiért...nekem nem kell garancia, alig hordom, az előző szemüvegem is 4 éves, ha lett volna is rá garancia, már nem lenne érvényes :-)
Nyilván aki sokat használja, annak nem éri meg, nekem ez teljesen jó ajánlat volt.
???
Azért ez erősen szem, és igényfüggő.
8000Ft a lencse + a keret?? Elég gagyi lehet.
50ezres kerettel bárhol kapsz
Amikor vezetéshez felirt nekem a doki, véletlenül beestem a Bajcsy-Zichy Jenő sarokra egy optikushoz
8ezerért szolid fémkeretest csinált üveg lencsével
Nálunk az egész család (én is, férjem, kislányom, anyósom, sógornőm, apukám, anyukám) is a XV. kerületi Palota optikába járunk. Nagyon kedves, tapasztalt idősebb hölgy a tulajdonos, gondos munka, jó árak :)
Újpest központtól 3 buszmegálló, a busz az optika ajtaja előtt tesz le :)
Sziasztok!
Nemrég kiderült, hogy nem jó a szemem és szemüveget kell majd hordanom. Mielőtt csináltatok szeretnék szét nézni, hol milyen keretek vannak és hogy hol lenne olcsóbb a lencse. Érdekelnének olyan kisebb optikák, ahol már jártatok és elégedetten távoztatok, mind a minőség, mind az ár tekintetében. Pár hónapja költöztem csak fel Budapestre így nem ismerek egy ilyen helyet sem, ezért kérem a segítségeteket! A válaszokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornászt keresek Budapesten (tudtok ajánlani?)
- Ingatlan (családon belüli) átirásához keresek Budapesten olcsó ügyvédet. Tudtok valakit?
- Andrológust keresek, Budapesten, magánrendelést, tudtok segíteni?
- Öntapadós, fa mintázatú tapétát keresek Budapesten!!! Tudtok ilyen boltot?
- Szülésznőt keresek Budapesten a Szent Imrében! Tudtok ajánlani?
- Keresek Budapesten nagyon felkészült közjegyzőt, tudtok ebben segíteni?