Önzőség vagy alkalmazkodás? Avagy egy kolis panasza. (beszélgetős fórum)
Szerintem is le kell védetni jelszóval, igy aztán hiába kapcsolja be, nem tud vele mit kezdeni...
Amúgy valóban bunkóság a megkérdezésed nélkül használnia...
Ebben az esetben válaszd az "önzőséget" - ami nem is az, hisz egy személyes tárgyadról van szó.
A többiek már mindent leírtak ...
Önzőség vagy alkalmazkodás?
Töketlenség.
Vannak bizonyos személyes tárgyaink, pl. mob. telefon.PDA, és a laptop is.Azért személyes, mert olyan dolgok vannak benne amelyek nem feltétlenül tartoznak másra.Ahogy cipőnket,ruhánkat úgy ezekez sem illik, hogy más vegye igénybe.
Jó, ezek az utóbbiak más kategóriába tartoznak.Szerintem mindenkivel meg lehet mindent beszélni, csak azt kellő időben és kellő képpen "csomagolva" tudni megmondani.Mivel nem barátnőd, hanem csak össze lettetek zárva, így nem feltétlenül kell, hogy a személyes tárgyaitokat megosztjátok egymással.
Ezt azt hiszem bármennyire nehéz is, meg kell, hogy tudja.Szépen és érthetően mond meg neki.Ettől azért nem kell, hogy utáljátok egymást.Én is voltam mär hasonló helyzetben, nem laptoppal,de szépen megmondtam, hogy ez bizony személyes dolog és nem szeretém ha használná különösen a tudtom nélkül.
Kolis vagyok Pesten, van egy laptopom, de a szobatársam a megkérdezésem nélkül használja azt, volt úgy h egy teljes napig, mikor nem voltam a koliba! Mit tegyek? Hogy mondjam meg neki h ne szeretném h a tudtom nélkül ne használja?
önzőség szerintetek h nem szívesen engedem h használja? de hát nem volt egy olcsó mulatság megvenni a laptopot! Ráadásul tudna netezni a koliban!
nem tudok benne bízni, mert egy idegen számomra és csak össze lettünk úgymond zárva, egy szobába, szeptembertől. Egyébként lányok vagyunk mind a ketten.
További ajánlott fórumok:
- Epeműtét után van valakinek panasza: Hasmenés? Hányás? Görcs? Ha igen mivel előzitek meg?
- Ez önzőség?
- Babád első szülinapján te alkalmazkodsz a vendégekhez, vagy ők hozzátok?
- Új helyre költöztünk és a séta sokszor egy borzalom. Én nem tudok alkalmazkodni vagy a kutyáimat neveltem túl aktívvá?
- 8 osztályos gimnázium. Mi a véleményetek róla. 10 éves gyerek tud alkalmazkodni?
- Nem szeretek alkalmazkodni másokhoz.