Önvizsgálat (beszélgetés)
Tej nincs már a melledben? Nem az gyulladt be?Biztos nincs semmi baj, csak még nem állt vissza a szervezeted a szülés,szoptatás után. Amit bemásoltam linket, nézd meg, elég jól le van írva az önvizsgálat menete.
Ha úgy nyugszol meg, kérdezz meg feltétlen orvost is.
Szia!
Nyugi, én már fél éve nem szoptatok, mégis nagyon érzem a mirigyeket. Múlt héten voltam emlőultrahangon, nem volt, semmi gond. Nekem kb 2*2 centis amit érzek,azt mondták ez nagyobb lenne. Azért a saját megnyugtatásodra menj el te is orvoshoz:)
Szia!
Mikor hagytad abba a szoptatást? Mert kell azért 2-3 hónap amíg visszaalakulnak a dolgok. Nekem hetekig fájtak a melleim, itt-ott kicsike csomó, stb. aztán szépen elmúlt magától.
Sziasztok!
Bocsánat hogy ilyen témával hozakodom elő, de felvilágosítást szeretnék kérni ezzel a bizonyos mell- önvizsgálattal kapcsolatban. A józan, laikus nő mit kell vagy nem kell hogy érezzen? Tudom, tudom ,menjek a nőgyógyászomhoz, de addig is. Honnan tudom hogy csomó-e vagy pedig a mirigyállomány amit érzek. Túl vagyok egy egyéves szopiztatáson és fájogat a ball mellem sajnos. Hogyan kell tapogatózni? :-)
Köszönöm előre is, sziasztok, szép napot!