Online pszichológus (beszélgetés)
Sziasztok!
Remélhetőleg azóta már senkinek sincs szüksége pszichológusra, de ha mégis, ajánlom magamat! A google-ban csak néhány hét óta vagyok/vagyunk megtalálhatók. További infokat privátban tudok írni.
Az egyik ismerősöm így gyógyult meg.
A részleteket nem tudom, de annyi biztos, hogy nagyon depis volt és rendbe jött.
Azt mondta, hogy fizetett egy havi mérsékelt összeget és hetente 2x30-40 percet beszélgettek telefonon. 2 vagy 3 hónap alatt rendbe jött, azt mondta.
Ja, és ötöd áron megvolt a pszichológusi kezelés.:)
Finnországban gyakorlatilag csak netes pszichológus van.
Rendkívül jó a hálózatuk és igen jó a hatásfokuk.
Magyarországon ezek szerint még ez kuriózum?
Tuti ez lesz a jövő.
Pont erre én azt mondanám, hogy nem is baj. Miért gondolom így? Mert te döntesz a gondolataidról és a psz. csak irányít.
Igen, ha már minden on line, akkor miért ne lehetne a pszichológus is?
A tőlem elvárt szarkazmus helyett ezt komolyan gondolom!!!
Képzeljétek el! Idő és költség (nem kevés) egy hús-vér pszichológus.
On line nincs ott a személyisége?
Nincs. De 10-ből 9-en kijöhetnek a kátyúból, ha felteszik nekik a megfelelő kérdéseket.
Na, én ezt csak így gondolom, mert ilyen jellegű infóim vannak.
Még ezt azért tisztáznám:
"Kiszedte belőlem" ez nem azt jelenti, hogy megtudakolta, hanem azt, hogy eltűnt belőlem valami, ami addig nyomasztott. Talán így a legérthetőbb.
Az on line pszicológus feltett nekem 5 kérdést, amire magamnak kellett válaszolnom, nem neki, és tök tisztába tette azt, amit én homályosan láttam. Kiszedte belőlem ezzel azt, ami nyomasztott.
Ennyit bizton állíthatok.
Hogy kinél mi működik és ő kiféle szerzet, azt nem tudom.
Van ilyen!
Nekem bejött.
Ha gondoljátok priviben megadom az elérhetőségét -felhatalmazott rá.
A HOXÁ-ban benne van egyébként, csak nem lehet kitalálni.
Sziasztok!
Engem is érdekelne a dolog. Érzem, hogy valami nincs rendben velem, de orvoshoz nem akarok fordulni, mert félek a gyógyszerektől.
Továbbá úgy érzem, hogy a szenvedés is az élet velejárója, csak sokat segítene, ha egy szakember meghatározná mi zajlik le bennem pontosan.
Sziasztok!
Kerestem már a témával kapcsolatos fórumot, sajnos nem találtam. Pszichológust keresek az interneten, akinek írhatnék néhány oldalt, s talán még válaszol is rá... Nem olyan gugliba találtat - azt már végigjártam mind - inkább ha valakinek tapasztalata van ezen a téren, nagyon megköszönném ha megosztaná! Esetleg mail cím jól jönne - akár priviben is.
Köszönöm, szép napot Nektek!