Omega 3 gyereknek (beszélgetős fórum)
5. Ágio8405
2022. máj. 10. 12:56
Őrölt lenmag. Napi 1-2 ek. A legtermészetesebb forrása meg a dió is. Raradsul a le magnak rengeteg egyéb hasznos összetevője van. Igazi superfood olvasd utána. Csak rászórod az ételre vagy bele kevered szinte bármibe. Csak egy kávédaralo kell és kész is.
2022. máj. 10. 11:53
Köszönöm, utánanézek mindkettőnek!
3. Sirga
2022. ápr. 7. 06:48
A lányom Espricot szedett. Nekünk bevált.
2. secret8
2022. ápr. 6. 16:44
Kriella krill olaj gyerekeknek. 60 kapszula van benne.
Tiszta forrasból származik, jó minőségű, bátran ajánlom. Webáruházból szoktam rendelni.
2022. ápr. 6. 16:26
Olvastam az Omega 3 számos jótékony hatásáról. Gyermekeimnek (6 éves, 11 éves) szeretném adni, de tanácstalan vagyok melyiket. Ami biztos, hogy kapszula formájában, mert egyszer próbáltam régebben a folyékony állagút és 1 alkalom után nem voltak hajlandóak bevenni, még ételben sem.
Kérlek adjatok tanácsot, melyiket adjam nekik!
További ajánlott fórumok:
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mikor mondjam el a gyereknek, hogy nem létezik a Mikulás, Jézuska, Húsvéti nyúl? Ti mikor, hogyan mondtátok el?
- A kutya is gyereknek számít?
- Te mennyire engednél 9 éves gyereknek 18 év feletti öldöklős, zombis, gyilkolós, verekedős filmeket, pc játékokat nézni, játszani?