Olyan férfitól vagyok terhes, aki lehet sose lehet velem (beszélgetés)
Atyaeeeeg! Nagyon sajnalom... Kitartast, sok erot es remelem, lehet meg babad, ugy, hgy mindenki akarja a vilagrajovetelet!
H vannak golyoi a pasidnak, akkor megoldja, hogy pontot tegyen a hazassaga vegere.
Ha nincs, akkor megfontolnam, hogy ket gyerekkel egyedul erdemes-e megprobalni..
Szerintem nincsenek golyoi, mert ugy tunik nem el veled, szomoru, ugy fest te huzod a rovidebbet.
A felesegenek tudnia kellene, hogy gyereket vartok. Ha ezt titkolni akarja, akkor egyertelmu, hogy mi a helyzet.
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek, hogy írt. Kaptam hideget, meleget. Leginkább azoknak köszönöm, akik bátorítottak és a mérlegelést javasolták illetve, hogy tartsam meg. Én eldöntöttem, hogy megtartom, ám az élet máshogy alakította. Elment a babám, érezte a bizonytalanságomat. Bementem a kórházba kiderült még egy baba van. Így hazaengedtek. Ő még 1 héttel élte túl a testvérét... Most lelkileg próbálom feldolgozni ezt az egészet....
Ha ez a baba megfogant,úgy hogy már nem lehetett volna,tartsd meg,nem te vagy az egyetlen aki egyedül nevel 2 gyereket és nem tudod mit hozz az élet :)
Hány hetes terhes vagy? Mennyi idős van még eldönteni?
Egyébként,bizonytalan családba szülni a mai világban felelőtlenség.Már van egy gyereked.Van ,akinek még egy sem jön össze.
Erre ne apellálj,hogy hátha nem lehet másik....
Tudod, a terhesség,a gyerek,még nem biztosíték egy jó kapcsolatra,egyedül meg 2 gyerekkel, hát....
Sok sikert a jó döntéshez!
És te miért nem költözöl oda?
Én nem bíztattam senkit semmire. A humorod jó.
Te kérdeztél, én megírtam a véleményem.
S azt se mondtam, hogy kisiklott
A humorod jó,de; én nem bíztattam senkit semmire.
S nem siklott ki. Te kérdeztél, én megírtam a véleményem. Nem sírtam, nem sajnáltattam magam.
Nekem meg itt a munkahelyem...már 8 éve...na és nem mellesleg a családom akik segítenek a kicsivel kapcs.-ban, főleg ha vigyázni kell rá.......
Ez igy érthető..és ti? Nem mehetnétek oda?
Bizony! Megírtad a választ helyettem is..:(
Végülis..külsö szemmel igen...és néha a szívem szerint is mikor belefáradok a várakozásba....de egy 15 éve ott működtetett vállalkozást ide nem lehet elhozni.....a vagyon persze jó helyen van a fiánál. Csak a vállalkozást nem tudná senki csinálni...ha idejönne itt meg melóhelye se lenne meg miért is dolgozna aki világéletében a saját ura volt?
de milyen már hogy itt a gyereke ő meg az exével él ahol dolgozik, itt is tudna melózni a pénze meg nem kerül idegenhez mert a gyereke nevén van
Még mindig jobb egyedül mint egy olyan pasira várni akire nem lehet sem emberileg sem anyagilag számitani és én sajna tudom milyen.
szerintem ezeknek, amit leírtál, semmi köze ahhoz, hogy egyedül vagy a gyerek apjával vállaltál-e gyereket :) ha unod az életedet, változtass rajta, sosem késő. programokat mindig lehet csinálni, egyedül is
Anyám borogass!
A félresiklott életed alapján próbálsz olyan dologra biztatni, amit nem éltél meg, csak szerettél volna?
Tudod, ha áramszedőm lenne, villamos volnék, ha farkam lenne, férni volnék, soroljam, mi lenne ha…?
A jó Isten áldjon meg! Nem kell belesírni a kiömlött tejbe!
Nehéz, mert nem próbáltam. De most idős fejjel tudom, hogy sokkal szabadabb lennék, fiatalabb korommban nem kellett volna aggódnom, megcsal-e, amikor nehézségek támadtak pl az elhelyezkedésben, másképp döntöttem volna, és most, közel a nyugdíjhoz, nem lennék itthon 12 éve. Több barátnőm lenne, akikkel sok helyre mehettem volna. De most itt vagyok a férjemmel, szinte semmi program, mert elég itthonülős, a munkáját is itthonról végzi. S belefásultam, nehezen mozdulok ki. A gyerek már rég külön lakik, nem kell félreérteni, nincs gond, a legtöbb férjhez képest még tul jó is. De mégis. Egyszer tudtam volna változtatni, de akkor olyan helyzetben voltam, hogy nem mertem. 8 hónapos terhes voltam és szerelmes.
Kifejtenéd ennek előnyeit?
Ezt te ebben a mai világban mondod? Amikor annyira nehéz a megélhetés?
ez még gázabb hogy a pénz miatt nincs veletek
Biztosan meglepődtök, de én a mai eszemmel csak egyedül vállalnék gyereket.
Engem is, minket is elítélenk.....sőt.......de ez már egyáltalán nem érdekel.....nem megfogni, se megtartani nem akartam/ akarom a gyerekkel, én úgy gondolom aki ezzel megfogva lett az én vagyok.....ebben a helyzetben :)
De azt gondolom így is egyedülálló anyának mondhatom magam (a 7köznapokban) így tuti nem vállalnám be a másodikat se tőle, se mástól.....
Én megértelek...vagy egyformán vagyok naiv veled. Azt hogy megtartanám -e a másodikat nem tudom.....nekem egy van, a szitu hasonló.
Az én páromnak igaz felesége nincs, csak a (volt) élettársa akiktől a 2 nagyobb (nagykorú) gyerekei vannak....de közös vállalkozás 150 km-re tőlünk, amit igaz otthagyhatna, de akkor neki onnan semmi nem lenne, mert évekkel ezelőtt egy apehos dolgo miatt minden át lett íratva a fia nevére, tehát ha jönne, jöhetne a nagy semmivel.....így ingázik a vállalkozás és köztünk,de az ideje nagyobb részét ott tölti...a közös gyerekünk másfél éves....9 éve vagyunk együt....háát nem tudom....
Akkor Réka rosszul tudta a bírónő, a volt férjem ügyvédje és az enyém is. :) Sőt, a két jogászunk is rosszul tudja! :D
Köszönöm szépen az információdat! :)
Nincs olyan jogszabály, amely szerint várandós nőt nem lehet elválasztani a férjétől.
Ez szép csak sánta érvelés, a te a ti babátok miért nem fontos?Te miért nem érsz neki semmit?
További ajánlott fórumok: