Olyan depressziósokat keresek akik télen nehezen viselik a mindennapokat, leszázalékoltak esetleg Abelifityt szednek (tudásbázis kérdés)
Köszönöm válaszodat:-)
nem tudom kb mennyi időre lenne szükség, mert van egy 3 éves kicsi fiam, akit nemigen tudok kire hagyni... viszont ha megéri kórházban lenni, megtenném.Jártzam pszichoterápiára hetente. Őszinte is voltam... csakl valahogy nem érzem hogy segített volna a dolog.
szia
sajnos kényszeres vagyok én is, amihez kevert szorongásos depresszió is társul, de amit a legszörnyűbbnek tartok, az a deluzív paranoid zavarom.Szóval megáldott a sors. nekem is kiskoromban kezdődött a kálváriám
Állítólag egyik hozta a másikat maga után... nem tudom. sok éve szedek gyógyszert, ugyan mást mint te, meg mindig váltogatják... írnál nekem a kórházi kezelésről? mert több alakalommal akartak engem is beküldeni, de mivel sem ön, sem közveszélyes nem vagyok, így nem kényszeríthetnek rá. Szenvedés minden nap...
A kolléganőm fia nagyon fiatalon lett beteg..13 évesen. Tudom, hogy nagyon nehéz nekik(most 23 éves a srác)
Volt olyan eset, hogy elküldte a fiát a boltba lisztért, s mikor hazavitte a fiú, le kellett mosnia az anyának a lisztes zacskót, a fiú pedig tetőtől talpig háromszor megfürdött. A vízszámlájuk a mai napig kegyetlen sok..ugyanis nem gyógyult meg..kényszeres kézmosó.
Anno elment kirándulni az osztállyal, és ahogy hazaért, rájött egy pánikroham, és megállíthatatlanul ugrált, és tépte magától a ruhát..szörnyű volt...pedig én már sok mindent láttam, de ez félelmetes volt..közben ordított, hogy "meg fogok dögleni"!
De Ő dolgozik..16 éves kora óta.Neki is, és a szülőknek is nagyon nehéz..gyógyszereket szed..
Nekem ennyire nem "nagy a baj" hál'Istennek.
De egészségügyis révén tudom, hogy miről beszélsz, eltöltöttem már egy pár napot a pszichiátria fellegvárában, Nagykállóban.
Gondolom akkor teljesen alá vagy rendelve a betegségnek és a szavaidból úgy vettem ki, hogy nincs betegségtudatod.Igaz?
NÁLAM NAGYOBB A BAJ.ÖNGYILKOSSÁGI GONDOLATAIM IS VOLTAK.ÁLLÍTÓLAG EGYSZERŰ SKIZOFRÉNIÁM,SZEM.ZAVAR,SZORONGÁSOS
ZAVAR,TISZTÁLKODÁSI-ELLENŐRZÉSI KÉNYSZEREIM VANNAK.
TÉLEN A BEZÁRTSÁG IS GONDOT OKOZ.AZ ALVÁS IS.
NEMRÉG VOLTAM KÓRHÁZBAN.
Szia!
Én depressziós vagyok, nehezen viselem a téli napokat, de nem vagyok leszázalékolva. És Cymbalta-t szedek.