Olimpia (beszélgetés)

1 2
aug. 28. 21:28
Elkészült a könyvem, ma mehettem érte a könyvkötőhöz.
30. Utolsó betyár (válaszként erre: 28. - Gyöngy:))
aug. 15. 11:42
Nem hiszem, hogy túl sok ember érdekelne. Talán csak a hozzám hasonló fanatikusokat.
29. Pulcsis (válaszként erre: 28. - Gyöngy:))
aug. 15. 11:36
Mondjuk ezzel csajozni nem hiszem hogy lehetett 😅
28. gyöngy:) (válaszként erre: 27. - Utolsó betyár)
aug. 15. 11:33

👍

Legalább te nem a bélyeggyűjteményed mutogatod.😀

27. Utolsó betyár (válaszként erre: 26. - Gyöngy:))
aug. 15. 07:00

Én magam 1992-től minden olimpia idején vásároltam az újságokat, amit féltve őriztem otthon. Néhány éve találtam itt a szomszédos faluban, aki könyvkötőt. Hozzá elvittem őket és beköttettem. A neten pedig megtaláltam szintén bekötve az 1980, 1984 és az 1988-as olimpiákat. Azokat pedig megvettem.

Így már ez lesz a 12. könyvem. :)

26. gyöngy:) (válaszként erre: 25. - Utolsó betyár)
aug. 14. 22:35

Majdnem így gondoltam a napjaid, kivéve az újság bekötést.🙂 Máskor is csináltál már ilyet?

Valószínűleg a vb miatt döntött úgy. A verseny után meg azt nyilatkozta, hogy bőven benne volt ez az eredmény...hát érdekes, bár neki sem lehetett

könnyű a döntés. Utólag jó döntés volt, hogy az elnökség felülbírálta.

25. Utolsó betyár (válaszként erre: 24. - Gyöngy:))
aug. 14. 22:16

Szabadságon voltam, de jobban elfáradtam, mint mikor melózom. Reggel fél 7-kor keltem, mentem újságért, amit pénteken viszek beköttetni. Utána pedig 23 óráig néztem a versenyeket.

Nem értettem Martinek miért nem akarta kivinni az olimpiára. Az elmúlt években egyértelműen ő volt a legjobb magyar női öttusázó. Igaz júniusban nem sikerült neki a VB, de azt sem igazán értettem, hogy két hónappal az olimpia előtt, miért kellett még világbajnokságot rendezni.

24. gyöngy:) (válaszként erre: 10. - Utolsó betyár)
aug. 14. 22:10

Gondolom szabin voltál végig.🙂

Michelle érme számomra azért is fényesebb, mert ugye nem őt akarták indítani, nehezek voltak számára az elmúlt hónapok.

23. Utolsó betyár (válaszként erre: 20. - Pulcsis)
aug. 14. 21:43
Lehet igazad van. Csak a hajnali merevedés már a derékban jelentkezik egy ideje, azt meg hiába verném. :))
22. Flóra76 (válaszként erre: 20. - Pulcsis)
aug. 14. 21:39
Ez is egy opció
21. Utolsó betyár (válaszként erre: 19. - Flóra76)
aug. 14. 21:38
Még azért ezzel nem foglalkozom. Hosszú az a 4 év.
20. Pulcsis (válaszként erre: 18. - Utolsó betyár)
aug. 14. 21:33
Mert rossz a sorrend! Verd ki előtte, utána már jól fogsz aludni 🤣
19. Flóra76 (válaszként erre: 18. - Utolsó betyár)
aug. 14. 21:25
4 év múlva már fogsz tudni.:)
aug. 14. 21:07
Sajnos nem nagyon tudok aludni nappal. Talán 2-3 órát, de utána olyan vagyok egész nap, mint a kivert farok.
17. Pulcsis (válaszként erre: 16. - Utolsó betyár)
aug. 14. 21:04
A nappal alszol éjjel nézed már nem is opció? :)
16. Utolsó betyár (válaszként erre: 15. - Pulcsis)
aug. 14. 20:57

Az olimpia 16 napos. Minden nap már szerintem nem tudnék. Anno Atlantában gond nélkül ment. Hajnalban 05 óra felé feküdtem le, mert akkor általában az Egyesült Államok kosárlabda meccsét közvetítették, az pedig annyira nem érdekelt, mert elég nagy különbség volt az ő és az ellenfelek tudása között. De már 10-kor néztem és vettem fel videóra az összefoglalókat. Még a pekingi olimpia idején 2008-ban is keltem minden hajnalban 02-kor mikor elkezdődött a közvetítés, és délután 15-16 óráig néztem. Három éve már nehezebben ment és fáradtabban éreztem magamat, a hajnali ébredések után. Volt, hogy egy-egy versenyt, ahol nem volt magyar érdekeltség azt kihagytam és napközben mikor ismételték akkor néztem.

Nem hiszem, hogy négy év múlva fittebb leszek, ha egyáltalán megérem. De azért biztos nekiveselkedem. Két év múlva főpróbát tarthatok, mert a foci VB egyik rendezője az Egyesült Államok és ott is éjszakai meccsek lesznek.

15. Pulcsis (válaszként erre: 12. - Utolsó betyár)
aug. 14. 20:37
A török sportlövő 51 évesen nyert érmet, Te meg nem bírsz majd fentmaradni éjjel? 😅
14. Utolsó betyár (válaszként erre: 13. - Timycat)
aug. 14. 20:34
Én pedig elővettem a korábbi olimpiák felvételeit, és azokba nézek bele találomra.
13. timycat (válaszként erre: 10. - Utolsó betyár)
aug. 14. 19:46
Én most a Netflixen jövök le a "szerről", a Sprint, Simone Biles
12. Utolsó betyár (válaszként erre: 11. - Flóra76)
aug. 14. 18:33
Ott a versenyek többnyire éjszaka lesznek. Emlékszem Atlantában 1996-ban buli volt éjszaka nézni az olimpiát, de akkor 20 éves voltam. Négy év múlva, pedig, ha a fentiek is úgy akarják, már 52 leszek. Az azért nem lesz játék. :))
11. Flóra76 (válaszként erre: 10. - Utolsó betyár)
aug. 14. 08:52
Már csak 4 év és újra játszhatsz!
aug. 14. 08:41

Három éve vártam erre a sporteseményre. Szerencsére nem kellett csalódnom. Ugyan a megnyitó borzalmasra sikerült, de a versenyek kárpótoltak. Nagyszerű magyar eredmények születtek, szép helyeken versenyeztek a sportolók és úgy gondolom színvonalas volt majd az összes verseny. Persze voltak csalódások is. Többet vártam a férfi vízilabdázóktól. Főleg a mutatott játék volt elég sovány. Illetve birkózásban vártam volna legalább egy érmet. Előre én minden éremből ötöt jósoltam. Kós Hubert, a férfi párbajtőrcsapat és Milák Kristóf aranyérmét eltaláltam. Mint majdnem minden olimpián ezúttal is vártam egy meglepetés aranyat, amit Márton Viviana szerzett meg a magyar csapatnak.

Gulyás Michelle aranyérme azért volt nagyon örömteli, mert már Tokióban is kinézett neki egy nagyon szép helyezés. Ott egy rossz lósorsolás akadályozta meg ebben. Most a sors igazságot szolgáltatott és sikerült neki nyerni, ráadásul az utolsó klasszikus öttusa versenyen, ahol még lovagoltak a sportolók.

De sajnos, ahogy gondoltam nagyon gyorsan elszaladt ez a két hét. Most úgy érzem magam, mint akinek elvették a játékát. Nagyon nehezen visszaszokni az olimpia előtti élethez. :)))

aug. 14. 07:03
Gratula, szép volt!:)
8. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Birebora)
aug. 14. 07:01
👏👏👏
aug. 12. 10:36

[link]

We are the champions

They are all champions

aug. 12. 10:15
Jó volt nézni. Minden versenyzőnek gratulálok helyezéstől függetlenül! Azt sajnálom, hogy az öttusa ebben a formában nem lesz már olimpiai szám... Emiatt a magyar aranyérem még szebben ragyog!
5. birebora (válaszként erre: 4. - Katuska1982)
aug. 12. 04:29
Nem láttam elaludtam, de azt mondta a férjem, hogy jó volt. Biztos megismétlik, a nyitót is megismételték, akkor megnézem.
aug. 12. 00:44
Mi a neve annak az újhullámos belga együttesnek a zárógáláról? Jó zene volt?
aug. 11. 22:28
Örülök hogy vége van!
2. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Birebora)
aug. 11. 13:47

Osztom a véleményedet.

Mindannyiuknak - akik részt vettek az olimpián - elismerés, és nagy-nagy gratuláció. Nem kevés munkát tettek bele, hogy egyáltalán kijussanak.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook