Okostelefont szeretnék venni melyiket ajánlanátok? (beszélgetős fórum)
En Iphone párti vagyok mert minősègileg a legjobb a garancia ügyintezes meg verhetetlen.
De a lenyeg barmelyiket is valasztod 1 fontos:
Ne a Telemax szervizelje!!Lenovo,samsung huaweit..media markt is veluk van leszerzodve!a leggusztustalanabb ceg ami csak letezik!
Szia!
Mivel mindenki másra esküszik, menj be egy üzletbe és kérdezz rá egy szimpatikus eladótól, mit tudna ajánlani ekkora összegért. Használtat biztos nem vennék, mert ilyen-olyan márka, hiszen ki tudja mennyire használták?
Vagy csomagold be az összeget egy szép dobozba, tedd hozzá, hogy ezt a vágyott telefonjához kapta, majd Ő eldönti milyet szeretne, lehet sokkal jobban ért hozzá, mint Te.
Így nem lesz pofára esés neki, ha nem azt kapja, amit szeretett volna.
60e Ft-ig Ft-ig csakis windows phone. Használtam/ismerek sok telefont tapasztalatból írom. Van rá app bőven. Ilyen árú android lassú, akadozik.
Nekem most Iphone 5s van, ennél a telefonnál van először az az érzés, hogy soha többet nem kell más csak Iphone. Pedig a windows-os lumia 920-at is szeretem. Sajnos Iphone nem 60e Ft:(
Az Xperia X1-esemhez meg villám kezűnek kell lenni. Még Nokia Lumia-'m hoz meg egy percet sem kellett tanulnom, mert a német-magyar nyelvű dobozos Windows 7-esem után, olyan volt mint az egyszeregy.
Számít a Gorilla Glass fejlettsége is.
Vagy hogy a Sárga Caterpillar okostelefonom pócsójából kivéve, és párom palackos vízével lemosva után, ugyan olyan volt mint újkorában.
Mindegyik operációs rendszernek, pont annyi előnye van mint hátránya, a többivel szemben.
Az IPhone-t egy Windows 7-es számítógépes rendszeren küszködő is simán használja.
Megjegyzem én az IPhome 6-os nászajándék telefonom eddig összesen arra használtam, hogy internetről letöltött MP3-akat legalizáljak vele, egy alkalmazással. És a férjem IPhone 6-osát amit az enyémmel párba kaptuk, azon egy Bécs-Győr útvonalon mindent beállatottam az Xperia Z?-telefonja alapján.
2 éve használok Windows Phone-t és tengernyi alkalmazás van, Xbox-szal és számítógéppel kompatibilis, ha megveszel egy játékot tudod használni a másikon is. Legközelebb is ilyet fogok venni.
Az Apple termékek nagyon jók egyébként, de a legtöbb nem ez az ár-kategória.
Samsung Note 3-ast. Androidost mindenképp, Windowsora alig vannak alkalmazások az Androidhoz képest.
Apple terméket nem választanék, mivel az ár-érték arány sokkal kisebb. Kb ott tart hardware szinten és teljesítmény alapján mint az Androidosok 2-3 éve. De persze ez szubjektív, ne ugorjon a nyakamnak egy Apple-fan sem :P
Én a Note 3-ast ajánlanám.
További ajánlott fórumok:
- Mosógépet szeretnénk venni a közeljövőben. Ki melyiket ajánlja?
- Hashajtót szeretnék venni, de melyiket?
- Szeretnék venni egy fényképezőgépet, de a sok gépből nem tudok választani. Melyiket lenne érdemes megvenne?
- BlackBarry okostelefont akarok venni, a Vodafone gondozásában Aktív használói véleményekre tanácsokra vagyok kíváncsi.
- 3 funkciós konyhai robotgépet szeretnék venni, melyiket ajánlanád?
- Ajándékba szeretnék venni egy fejhallgatót kb. 12 ezerig, melyiket ajánlanátok?