Nyúlpecsenye borban recept
A Nyúlpecsenye borban hozzávalói:1 nyúl hátulja
10 dkg füstölt szalonna
4 dl száraz vörösbor
1 citrom
2 dkg vaj
1 evőkanál liszt
só ,szegfűbors
A Nyúlpecsenye borban elkészítési módja:
A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk,a sózott darabolt nyulat beletssük kicsit pirítjuk.kevés vizet öntünk alá ,2 deci vörösborral a citrom levével a reszelt héjával, a szegfűborssal puhára pároljuk.A leszűrt levét vajas rántással besűrítve a maradék borral feleresztjük,újra felforraljuk és a felszeletelt tálra rakott nyúlra öntjük Körete vajas galuska.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. febr. 6. 08:55
A nyúlpecsenye borban elkészítési módja és hozzávalói.