Hát a gesztenyét nekem sem kapargatják ki, sőt nagyon is, hogy nem. Mert azokkal $30-40-kal, amiket bő tíz éve nyertem még nem veszem meg Manhattant, de Brooklynt, sőt Szikszót sem. :)
Egyszer lottón volt egy hármasom. Vagyis nemcsak nekem, mert az akkori párommal közösen lottóztunk, jópár éve volt, akkor még elég jól fizetett. Meg egyszer nyertem egy plüsst meg egy pár tábla csokit, az unokahugaim kicsik voltak még aztán mindenféle zsírzsúr gyerekmagazint meg kellett nekik venni, abban volt vmi beküldös játék, vmi rejtvényféle asszem. Beküldtük aztán jött nemsokkal később postán egy zsiráf, meg egy pár csoki mellékelve még.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.