Nyelvvizsga - egy tanfolyammal kezdőtől nyelvvizsgáig (beszélgetés)
Szia!
Én épp most járok egy 4 hónapos szuperintenzívre, és igen, kezdőtől középszintig. De persze, ehhez nemcsak az kell, hogy elmész órára, hanem otthon is kell készülni rendesen. 400 óra, egy jó tanárnővel kisebb nagyobb csoportban a 4 hónap alatt (- még egy hetem van). Előnye a magántanárral szemben, hogy a kommunikáció jobban fejlődik/fejleszthető csoportban. Ezen az oldalon is szokott hírdetni a suli, ahova én járok. Én csak ajánlani tudom őket.
Sok sikert!
Lehet, de hosszú és drága.
Nyelviskolákban vannak erre tanfolyamok, szépen sorban járhatod végig a különböző szinteket. Középfokra kb. 5-600 óra. Szerintem ezt csak akkor érdemes tanfolyam keretein belül, ha szuperintenzíven csinálod és erre szánsz egy huzamosabb időt.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e az, hogy egy tanfolyammal a kezdő szinttől elvisznek egészen a nyelvvizsgáig, és ha igen, melyek ezek? Hol vannak?
Egyszerűen nem tudok rákeresni, mert se a nyelvvizsga, se a nyelvtanulás, se a nyelvtanfolyam stb szavakkal nem érek semmit. kérlek titeket akár linkek segítségével segítsetek nekem!
További ajánlott fórumok:
- TELC középfokú nyelvvizsga
- "Zöld Út szaknyelvi angol nyelvvizsga"
- Mi a véleményed arról, hogy nem kell nyelvvizsga a diplomához?
- Pár hónapos szakács/cukrász tanfolyam után, középfokú német nyelvvizsgával találnék állást Németországban/Ausztriában?
- TELC angol közép nyelvvizsga előkészítő tanfolyam Pesten. Van róla valami tapasztalatod?
- Corvinus Egyetem által szervezett OECONOM angol középfokú gazdasági nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam