Nem írtad meg, milyen notebook. Feltételezem HP vagy IBM Thinkpad. Nem magát a pöcökegeret kell nyomkodni, hanem lejjebb van két gomb, azokat. Lásd a képen:
Műkődik a bepített saját egér, de ezzel a képmentést nem tudom, hogy kell csinálni, hogy bejöjjön a képeknél a felugró ablak, hgoy kép mentés ide, ilyen néven. Ami a másik egérrel a jobb gombos kattintásra feljött.
Hát, mert úgy szoktam, hogy a csatlakozó egér/jobb gomb, kép mentés. Nem tudom, hogy a bepített egérrel hogy lehet a képet menteni, mit kell csinálni, mert rámegyek a képre, de ugye nem hozza be kidobva, hogy kép ments ide s ezen a néven, mint a másiknál.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.