Normális ez a vérzés, vagy hagyjam abba? (tudásbázis)
Megkérdeztem egy nőgyógyásztól a neten, azt írta,hogy 3 hónap a türelmi idő, ha akkor is vérzek,át lehet térni a Gestomix 30 ra.
Csak félek addigra kivérzek...
Én 3év után újra elkezdtem szedni novemberben a Harmonetet és ugyanez volt,igaz 2-3 napos kis vérzésvolt,megijedtem,abba is hagytam. Igaz nekem más mellékhatása is volt:borzasztóan fájtak a cicieim,kőkeménye voltunk,mint anno kisfiam születése után 3 nappal tejbelöveléskor plusz migrénes fejfájásom volt napokig legerősebb gyógyszer sem hatott...
És ezért hagytam abba 2hónap után.
Én 2hónapig végig azon aggódtam,ha van mellékhatása a foginak akkor vajon ugyanúgy véd is??? :S
És még az is furcsa,hogy ugyanezt szedtem 16-tól 19éves koromig és semmi de semmi mellékhatása nem volt akkor. Ennyit jelent egy terhesség!!!Ennyire átrendezi az ember hormonháztartását.
A Gestomix fog. gátlót kezdtem el szedni.A menstr. 1 napján kellett elkezdeni,és kb 10 napig elhúzódott.Norm. esetben 5-6 nap.
A szünetben megjött pár nap gyenge vérzés,örültem is neki, mert erős,és sok volt előtte.
Viszont a 2. levél közepénél elkezdtem vérezni,és már a szünet van ,még mindig vérzek!!!
Először csak gyengén, de most már erősebben.
Mellékhatásként írja, hogy jelentkezhet vérzés az első pár hónapban.De én pecsételőre, és rövid ideig tartóra számítottam.
Belefogjak a 3. levél szedésébe szerintetek?
Ha muszáj,elmegyek a dokihoz, de először tőletek kérnék tanácsot, hátha tudja valaki...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan hagyjam abba az antidepresszánst?
- Összehasonlítom magam egy másik nővel, ami teljesen kihat az önbizalmamra. Hogyan hagyjam ezt abba? Régóta nem sikerül!
- Tudnátok segíteni abban, hogy a babakötvényt hol érdemes vezetni, milyen szempontokat vegyek figyelembe? Vagy hagyjam az Államkincstárnál?
- Allergia orrspray csípi a gyerek orrát, abbahagyjam az adását?
- Csokifüggőség. Hogy hagyjam abba? Segítsetek..
- 11 év után hagyjam abba a Tri-regol szedését?