Csokifüggőség. Hogy hagyjam abba? Segítsetek.. (beszélgetés)
mellékíze nincs,de a stevia 0 kalóriatartaloma ,és egyéb gyógyító hatásai mellett /magas vérny.,cukorbetegs.,emésztés,antibakt.hatás,bőr,íny../nem rúghat labdába.
Mondjuk igaz,kinek mi a fontos.:)
Azért én a proteinhez mozognék is..,mert a fehérje mellett ált.nagyon magas ch.tartalma van.Kivéve a tojásfehérje alapúnak.
a steviánál még jobb talán a xilit, annak tényleg semmi mellékíze nincs, állagra is ugyanolyan, mint a kristálycukor, szóval nagyon jól lehet vele helyettesíteni bármiben.
amúgy jó csokipótlék lehet ha veszel valami jó minőségű, csoki ízű proteinport, és vacsira azt eszed (iszod). ezzel megvan a diétás vacsorád is, és csoki íze is van :)
Vegyél steviát,és csinálj vele csoki pudingot.Edd azt.
A cukor nagyon káros.Én már 1.5 éve nem ettem.Csokit is csak 2 kockát naponta,bár már egy hete most elfelejtettem,pedig imádtam.De az egészség a legfontosabb.
Számomra a saját akaraterőm gyakorlása nagyon fontos.Szerencsére nagyon jól működik..)
Csak elhatározás kérdése..
Gondolj a betegekre..Ők küzdenek,hogy jobban legyenek.. Te pedig magadtól rontod el,amid van.Az egészséged..
abbahagyni csak úgy lehet, ha nem eszel többet :))
próbálj találni valami cukormentes édességet helyettesítőként.
ha kevés szénhidrátot eszel, akkor pár nap múlva megszűnik a csokiéhség is.. persze azt a 3-4 napot ki kell bírni, az sem könnyű:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan hagyjam abba az antidepresszánst?
- Összehasonlítom magam egy másik nővel, ami teljesen kihat az önbizalmamra. Hogyan hagyjam ezt abba? Régóta nem sikerül!
- Tudnátok segíteni abban, hogy a babakötvényt hol érdemes vezetni, milyen szempontokat vegyek figyelembe? Vagy hagyjam az Államkincstárnál?
- Allergia orrspray csípi a gyerek orrát, abbahagyjam az adását?
- Normális ez a vérzés, vagy hagyjam abba?
- 11 év után hagyjam abba a Tri-regol szedését?