Norbis somlói galuska recept
30 perc
Szénhidrátszegény
A Norbis somlói galuska hozzávalói:
Somlói galuska
A tészta zabkorpás piskóta:
6 tojás,
6 kanál édesítő,
6 kanál víz,
kevés szódabika v.szalakáli,
10 ek.zabkorpa.
Közepesen forró sütöben 10-15 percig sütni.
A Norbis somlói galuska elkészítési módja:
Krém: 1 l.tejet felforralni,előtte elvenni belőle pár kanállal,amivel kikeverni a 3 púpos ek.kakaót,5 kanál édesítőt,3 ek.étk.keményítőt.Ezt a felforralt tejhez önteni,összeforralni,csomómentesre keverni.Mehet bele rumaromába áztatott mazsola.Kihűlés után lehet összeállítani.A tésztát darabokra vágni,és az öntettel felváltva egymásra rakni,kevés dióval szerintem elmegy Update 1-nek
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: mimo, 2007. júl. 10. 22:22
A norbis somlói galuska elkészítési módja és hozzávalói.