Norbi Update mától 2012.07.20. Ki tart velem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudjátok-e,hogy az extrudált kenyér az milyen kód?
Köszönöm:)
Sziasztok! :)
Nem tűntem ám el teljesen, csak kicsit ellustultam, meg picit betegeskedek... de vagyok...
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Én most kicsit bosszankodom, mert néhány napja beállt a hátam, és szerda úta nem tudtam tornázni... időnként előjön ez a fájdalom, és kezd aggasztó lenni, ki kellene vizsgáltatnom.
Remélem hamar helyrejön, mert már nagyon hiányzik a mozgás, és félek, hogy majd elszokom tőle, és nehéz lesz visszaállni...
Nálatok minden ok?
húú köszi! Ezt nem is gondoltam volna. Vacsira brokkoli-karfiol-répa mixet párolok, és láttam, hogy az első kettő az 1-es kódú,de a répát nem leltem sehol.
Köszi még egyszer az infókat! :)
Természetesen nem hagytam el, annyira még sajnos nem vagyok ügyes, hogy időnként ne csaljak, de minden erőmmel azon dolgozom, hogy kiktassam őket...
Hetente azért 1-1 alkalommal engedek magamnak egy kis "bűnözést" Nem eszem magam akkor sem halálra, de néha kell, hogy feltöltődjünk, és akkor nem érzem túl szigorúnak...
Szisztok!
Ti teljesen elhagytátok a 3-as kódú ételeket?
100 g U1-es kenyér 25,5 g szénhidrátot tartalmaz.
Egyedül ebből eszem reggelente 2-3 szeletet, más terméket nem nagyon veszek, esetleg 1-1 puding, de semmi több...
Mellette még eszek minden nap gyümölcsöt is, és zöldséget is, amiből további szénhidrátot viszek be, de a nap folyamán biztosan elfogyaztom a szükséges mennyiséget... napi 5x eszem nem halálra magam, így a vércukrom sem ingadozik nagymártákben, sokat olvasok a témában, mert érdekel. :)
Semmi gond.
Hidd el, hogy ez a rendszer ki van dolgozva szépen, volt idő, hogy kiforrja magát, és megfelelő mennyiségű lassan szívódó szénhidrátot tartalmaznak a termékek is.
Én személy szerint nem rendelsm a menüt, a termékek nélkül csinálom, csak a kódrendszert követem, és mellette rendszeresen mozgok. Szerencsére az anyagcserém is megfelelő...
Rendben, ez mind érthető, a reakcióm pedig annal köszönhető, hogy rögtön a módszert kezdted el kritizálni egy szép jelzővel...
Mindenesetre kívánom Neekd, hogy mihamarabb összejöjjön a kistestvér.
Köszönjük az észrevételt.
Szeretném sokadszorra leírni, hogy nem veszel Update termékeket, hanem a módszert követem, ami annyit jelent, hogy reggel eszem széngidrátot, rendesen ebédelek, és este pedig próbálok inkább csak fehérjét bevinni. és hetente legalább 5x edzek...
A Norbi termékek egyébként - bár hangsúlyozom nem rendelem a menüt - lassan szívódó szénhidrátokat tartalmaznak.
Nem tudom honnan hallottad, hogy gyorsan éhes leszel tőlük, de ezt én megcáfolnám... 1x rendeltem tőlük ebédet, és akkora adag volt, hogy csak kétszerre tudtam megenni, és sokáig tartott a jólakottság érzése... :)
Javaslom, hogy olvasd el a könyvet, próbáld ki, (tartsd is be!)és utána lehet jelzőkkel illetni bármit is...
Jó hozzáállás. Lassan, de biztosan, és elsősorban egészségesen! :)
Sok sikert!
A módszer működik, bízz benne, de elsősorban Önmagadban.
Ha odafigyelsz, tartod a kódokat, és mozogsz is mellette, a siker garantált.
Szurkolok, hajrá! :)
Amikor elkezdtem, 84 kg voltam, az első hónapban lement 4-5 kg.
Lesznek stagnálós időszakok, akár hetekig hónapokig is, ettől ne ijedj meg, mert ez a szervezeted normális reakciója... majd szépen beindul újra a fogyás...
Csak rajtad múlik a siker, vágj bele! :)
Sziasztok!
Ma reggel megszületett az elhatározás, belevágok a Norbi fogyiba, csupa jó dolgokat hallottam eddig róla. Nektek mi a tapasztalatotok? Tartható?
Ne aggódj - és tudom ez most nem vigasztal, de az ünnepek alatt 2,7 kg-ot szedtem fel, ami azt jelenti, hogy karácsony előtt 75 voltam, 01.04-én reggel pedig 77,7 kg. :(
Visszaálltam szépen a helyes kódokra, és mozgok, így ma már 76,1 kg-ot mutatott a mérleg, ami azt jelenti, hogy kb fél hét alatt visszament 1,5 kg.
Sziasztok!
Nekem sajnos nem sikerült úgy tartanom magam, ahogy én azt elterveztem. Pedig külön sütöttem és főztem magamnak mindenből update-eset, de azért az eredeti hatlaposnak mégis csak más az íze... Összesen 1-1,5 kg-ot szedtem fel, amit mostanra sikerült vissza fogynom.