Nooormális? :DD (beszélgetés)
Szerintem csak hisztis, kis akarnok, nagy mellénnyel:)
nem:D de igy kerek a világ:)
Hisztis pöcsmadár, kukázd .)
Szeretethiánya van, nnnnna! Nagyon akarta és rögtön! :D:D:D
Hát jobb megírni, hogy ne haragudj nem vagy az esetem, akkor nem bukkan fel, vagy ha jó fej és nem sajnáltatja magát, olyasmit ír, hogy "pedig már azt hittem vége a keresgélésnek"...!:)
Írhattad volna, hogy nem, mert vigyázol a körvonalaidra, másrészt meg türelem, választ terem!:D
A válasz lehetne: lassan járj, tovább érsz!
Én őszintén megmondom! Pl. Ne haragudj, nem szeretnék Veled ismerkedni!
Általában azt írják vissza, hogy " nem haragszom, csak sajnálom, azért köszi hogy válaszoltál"
na ez igaz nem ér annyit..én utálom az ilyen pasikat nekem fontos hogy az elején ne mutassa már ki mennyire tetszek neki..legyen egy kicsit elérhetetlen hogy egymást kelljen meghóditani..ez a pasi tényleg szánalmas nem férfiként viselkedik
Simán megmondom...vagy elfogadja vagy nem!"Sajnálom,de nem vagy az esetem bocsi"!Ez van.És kész.
Internetes taarskereson nem ismerkednek.Van ott normalis?
Ha már most így kioszt, mi lesz ha elkésel a randiról? Megver???? SÚLYOS :D :D :D :D
TÉNYLEG!
HA nem szimpi nektek valaki hogy mondjátok meg?
És azt szoktam írni, hogy majd jelentkezem, mert nem akarom megbántani, hogy nem az esetem. Csak ezzel az a baj, hogy újra felbukkannak!
Hogy milyen komolytalan vagy. :DDD
Nem normális! De biztos azért írta, mert sokan válaszra se méltatják a másikat, még annival sem, hogy pl: Bocs nem vagy az esetem stb! írjanak!
lehet, de mindjárt letolni az elején...:)
De komoly! :)
De nem akarom a creditet rákölteni már...:)
Na, akkor őt ne válaszd!!!
Be! :DD
Ezek után nem kapkodom el a választ! :)
én erre azt irtam volna:
Irigyellek apám hogy neked más dolgod sincs hogy tülkön ülve várd mikor irok neked..kissé szánalmas vagy nem gondolod?
biztos nagyon tetszel neki, és türelmetlen volt...
Azt hiszem, ezzel bemutatkozott rendesen :DD
Fent vagyok egy társkeresőn és elolvastam a kapott leveket. Válaszolni nem volt rögtön idő kb.csak egy óra múlva. Erre az egyik f**i ezt írta válaszként: "hát nem törted össze magad a válasszal!"
Mi van? :DD
Biztos látta, hogy egy órája elolvastam na, de akkor is nooormális? :DD