"NŐNAP" a legszebb dolgok egyike minden évben! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: "NŐNAP" a legszebb dolgok egyike minden évben!
Hát ez így eléggé gáz...
Én magam a karácsonnyal vagyok így.
Három nap mosoly, majd 362 nap acsarkodás?
Akit meg akarok ajándékozni, mert egy virágbolt előtt megpillantom a kedvenc zöldségét decemberben vagy eszembe jut, hogy ezt a cédét kereste a múltkor és nem találta az öreg ördög sem tarthat visza, hogy be ne zsákoljam számára ott és azonnal.
De ha csak ezen a napon tartunk valakit nőnek akkor érdemes átértékelni pár dolgot!
Szerintem...
TELJESEN IGAZAD VAN!!!!!!!!
Mit ér a nőnap, ha csak azon a napon tartanak nőnek ?
Én szeretem a nőnapot, mert ilyenkor nem csak a párom lep meg valamivel, hanem a családból többen:D
Imádom az ajándékokat:D
Boldog Névnapot a Hölgyeknek!
Ma reggel készítettem, egy "á" betűt ki is hagytam, de remélem nem zavar majd benneteket!
Váradi Laci
KEDVESEK Mvagytok, köszönöm
legyen szép napoatok!!!
Szia!
Én is köszönöm Neked nagyon aranyos és figyelmes vagy.:))))))))))
Szia!
Amellett, hogy nagyon kedves, hogy egy férfi ír nekünk megemlékezést, köszöntést; sok érdekeset tudtam meg belőle!!Köszi Béka12!!
Érdekes, nálunk a valentin nap nem téma-nem annyira szeretjük-ilyenkor viszont mindig kapok virágot a páromtól...
Szia Béka12 !
Köszi a verset és a köszöntőt :)
A nők egy csodálotos élet formája ,a nőknek március 8-án virággal, deszertel, esetleg versel kedveskednek a férfia,fiú apáink,nagyapáink!
Ugrás a teljes írásra: "NŐNAP" a legszebb dolgok egyike minden évben!
További ajánlott fórumok:
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Szép... - Mindenben és ragozottan is /Szépre száll a füst, Te vagy a legszebb.../
- Paranormális dolgok, extra esetek, minden ami megfoghatatlan dolog
- Az ember mindent túlél. Vannak dolgok amik fájnak, de azok...
- Mik azok a dolgok amiket mindenképp meg szeretnétek valósítani amíg éltek? ÁLMOK LISTÁJA.
- Milyen dolgokat érdemes lepapírozni, mindenki érdekében, hogy ne legyen vita, ha úgy alakul?