Nőket, akik félreléptek kapcsolatukban/házasságukban - ismertek ilyeneket? (beszélgetés)
Jajj Drága, ha Te azt tudnád...
Annyira gáz ez az erőlködésed 😂
Szinte látom a fájdalmat rajtatok! 😃 Hogy mennyire nehezetekre esik válaszolni - majd megszakadtok. Úr Isten, vége a világnak, hogy valaki ilyesmiről kérdezett!...
😆
Biztos utolsó előtti, hogy rosszul sejtesz bármit is - nagyon új vagyok még itt ezen a fórumon.
Annyira új, hogy kommentjeitek - és azok "némileg" kifogásolható stílusa után - még MINDIG reménykedek 😇 abban, hogy kapok ilyen eseteket. Hogy ezek a dolgok miért történtek? Mi volt a HÁTTÉRBEN? Mi történhetett, hogy ilyenhez folyamodtak ezen hölgyek? És mégis mivel hatotta meg őket a csábítójuk?
"...lesznek itt majd valakik, akik szívesen emlékeznek nyilvánosan a titkos kiruccanásaikra?"
Nem a szívesen-en (lett volna) a hangsúly, csak a miért-en. És nem feltétlen az "ő" történetek (lettek volna) érdekesek, hanem az ismerőseiké.
Sajnos (én balga - szinte már bánom, hogy merészeltem kérdezni erről 😅 nem tudtam, hogy bűnözni nem bűn, de kérdezni róla az főbenjáró... 😃) igen.
Igen, vártam (volna) ezen eseteket. Hogy miért történt? (Ha nyilvánvalóan NEM mi is azt, hogy mi történt, csak a miért és hol.)
"Másképp biztosan nem léptek volna félre (szerintem)."
A konkrét nőkről nem tudok nyilatkozni, de egyébként jóval gyakrabban megteszik nők pusztán a változatosság kedvéért is, mint gondolnád. Illetve mert a kolléga "kéznél van".
Nyilván nem amikor szerelmesek, mint az ágyú, de nem kell boldogtalannak sem lenniük hozzá.
"egyszer volt geng-beng(sic)is."
Komoly?
Ehhez képest a mi céges bulijaink nagyon szolidak :))
Nem mondod?
Fogalmazz érthetően, kérdezz világosan.
Te abban bízol,hogy lesznek itt majd valakik akik szívesen emlékeznek nyilvánosan a titkos kiruccanásaikra ?
Ilyesmit még egy normális,megbízható pasi sem mesél el!
(szerintem) Szabad férekefélni, senki nem tiltja de az után ne furdaljon senkit a lelkiismeret,föleg ha jól esett! Elvégre emberek vagyunk...
Ismerek.
A történeteket nem feltétlenül ismerem. Akiét meg ismerem, azért meg nem fogom közkinccsé tenni, mert gyűlöli, ha róla van szó.
Pasi vagyok, tiltakozom! a férfiak ártatlanok? A nőket nem szabadna ennyire "alulértékelni"...akárhány céges csapatépítőn voltam, (általában két éjszakás), estére mindenkinejk volt párja..de néha napköznen is, vagy a tengerben...
aztán vissza a fővárosba, és hétfőn mintha mi sem történt volna...
és volt olyan nő is, aki egyedül aludt..
( egyszer volt geng-beng(sic)is...)
Ma már három vagy négyen áll a vásár :)
De nem látom hol olvashatom a topiknyitó sztoriját
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Milyen egészséges életmóddal kapcsolatos újságokat, magazinokat ismertek?
- Melyik hajnövesztőszer a legjobb? Milyeneket ismertek?
- Felkértek Bérmaanyának. Milyen szokásokat ismertek ezzel kapcsolatban?
- Szép szerelmes, romantikus vagy "hiányzol" idézetek? Ismertek ilyeneket?