Nők akik szoktak tippmixelni (beszélgetés)
8. o.andi
2012. jún. 20. 21:06
holnap:
Cseh-Portugál
elsö félidö:döntetlen
7. o.andi
2012. jún. 20. 21:06
:)
6. o.andi
2012. jún. 15. 16:46
:)ma angolok nyernek...
:D
5. bumburka (válaszként erre: 1. - N.beja)
2009. okt. 25. 14:34
Férjem és én is imádjuk a foci meccseket.Kiemelten a spanyol és az olasz meccseket.!!!!!!!!
Általában az adott mérkőzésekre,a fogadási idő végén adjuk meg a tippeket,mert addig szóba jöhet sérülés,egyebek.Akkor mindjárt módosulnak az esélyek!;)
4. Kriszti0711
2009. okt. 25. 14:27
Szerintem egyáltalán nem gáz:) Akkor is csak néznek nagyokat, amikor nyer az emberlánya:D Nekem a párom is szokott játszani. Néha én jobban állok, mint Ő. Múltkor is nyertem és mondtam a párom haverjának, hogy mutatok Neked egy nyerőt:) Majd leesett az álla:) Én élvezem:)
3. n.beja
2009. okt. 25. 09:58
Barátom minden 7végén játszik és akkor szoktam én is csinálni.Megirjuk ö viszi a lottózóba.De volt már rá példa h hétközbe akartam fogadni és bementem és ott csináltam meg.Hááát a hapik elég furcsán néztek rám. Tiszta gááz. Pedig volt már rá példa többször h jobban képbe voltam egy egy bajnokság kapcsán mint egy férfi
2. Kriszti0711
2009. okt. 25. 09:02
Szia!
Én is szoktam tippmixelni, leginkább VB és EB és BL alatt, de néha csak úgy is:) Én is kis tétekkel játszom!:)
1. n.beja
2009. okt. 25. 08:52
Sziasztok!Én alapjáraton imádom nézni a foci meccseket a párommal.Ö szoktatott rá a tippmixelésre ugy izgalmasabb a meccset is nézni.Nem nagy pénzekbe 200-500 forintos tétekbe.
Vannak itt még ilyen csajok?
További ajánlott fórumok:
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...
- A férjetekre, párotokra szoktak hajtani a nők?
- Akik gyermeket vállalnak, szoktak arra gondolni, hogy milyen "jót" tesznek ezzel?
- Akik szoktak aukciós oldalakon eladni
- Szoktál Tippmixelni?
- Akik szoktak tippmixelni jöjjenek ide!