Nő szeretnék lenni 🥰 (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ha így volt, így volt.
Nem valaki miatt hozták, hanem a hiányos törvénykezést kipótolták.
Nem volt annyira érdekes, hogy kövessem. Felugróban meg nem jött.
Meg a fejünk felett megy a háborúzás. Most nem hiszem, hogy akarnak majd az államok hirtelen új kibúvót adni a behívhatókra.
Van egy netes ismerősöm, férfi testben született, nővé operálták és egy nő a társa. Persze külföldön él.
Boldognak tűnik, ez a legfontosabb.
Régebben azt hittem, aki női testet akar, valójában homoszexuális, de itt is vannak variációk. Leszbikus ferfi :)
Vagy biszex, csak más külsőt akar. Furcsa, hogy a női létet mindenki a cicomával és körmök nezegétésével azonosítja.
Vannak cifrább dolgok is.
De mi van, ha egy nőnek mondott férfi támad meg egy nőt?
Azért tudjuk, hogy egy férfi erősebb. Biológia.
Bekönyvelik lezbi civakodásnak, mikor egy 80 kilos pasi legyűr egy 60 kilós nőt?
Hivatalos álláspont nincs, és tilos beszélni róla, de már Angliában sem sem szeretik, hogy tinik is átírathatják a nemüket. Hogy küldenek szűrési vizsgálat lehetőséget méhrákra egy pasinak? Vagy hogy adnak ki női gyógyszereket férfiaknak?
A Covid óta főleg meg sem kell jelenni.
Szetintem nevetséges, hogy 20 féle lehetőség van, ha a nememet kell kitalálni egy állásinterú előtt. Lenézek, a lában közé, és kukim, vagy puncim van.
Amúgy meg él, ahogy akar.
Nahát, milyen szerencsés vagyok!
Gyárilag nőnek születtem, és megvagyok elégedve magammal.🤣
Egy magát nem nőiesnek tartó nő is kiírhatta.
De más megközelítésből is tényleg? Félnie kell a nem várt terhességtől, betétet, tampont kell hordania a táskájában és félnie a hőhullámoktól, vagy a férfiak által elkövetett nemi erőszaktól?
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon szeretnék anya lenni.
- 80 kg körül vagyok, 65 szeretnék lenni. Ha te is így vagy vele, csatlakozz!
- Fiatalon szeretnék édesanya lenni!
- Szeretnék kevésbé művelt lenni. Szeretném, ha nem lennének...
- Chippendale fiú szeretnék lenni. Szerintetek hol tudnék ilyen munkára jelentkezni?
- Középiskolás vagyok, de rossz szakot választottam és katona szeretnék lenni!