Nincs meg valakinek ez a savanyúságlé receptje amit nem kell főzni csak mindent rá kell szórni? (tudásbázis)
6. 9bbaa658f2 (válaszként erre: 5. - Miramira77)
2012. jan. 14. 12:27
Olvastam itt valakinél nem kell rá levet főzni,csak mindent beleszórni és meglocsolni ecettel és egy nap után üvegezni.
5. Miramira77
2012. jan. 14. 12:15
Ja! Lilakáposzta?!
Ezt mondtad volna!
Duncosüveg, só bors ecet salátalével! Cukor nem kell.
4. 9bbaa658f2
2012. jan. 14. 12:07
Nem hordós káposztára gondoltam,lila és fehér káposztát akarok üvegbe savanyúságnak.Bocsi ha félreérthető voltam,de azért köszi.
3. Miramira77
2012. jan. 14. 12:04
lehet rétegekben hagymát rakni bele
2. Miramira77
2012. jan. 14. 12:04
Mi sóval borssal szoktuk rétegezni és préselni
1. 9bbaa658f2
2012. jan. 14. 10:54
Valahol itt olvastam azt a receptet amit nem kell főzni,csak az összevágott káposztára kell rászórni minden hozzávalót,és állni hagyni.Most meg nem találom.Tud valaki segíteni? Köszi előre is.