Nescafé Dolce Gusto (beszélgetős fórum)
Vazzzzzzzzz, most azonnal pattanj fel a seprűdre, és húzzál ide egy mikroszálas tisztítóronggyal. Miattad öntöttem le a fehér szőnyeget a frissen főzött kávémmal.
XDDDDDDD
Nyilván bármilyen folyadékkel működik.
Sósav, alkohol, szájvíz, fanta.....
Ne mondj ilyet, mert valaki ki fogja próbálni :)).
Biztos, hogy beleszárad a tej, amit aztán semmivel ki nem tudsz mosni, kidobhatod.
Túlságosan is finom az a kávé ;)
Mindenhol lehet venni. Spar, Auchan, van mindenhol.
8+8, vagy 16.
De nem lehet, hogy te egy másik gépre/kapszulára gondolsz?
A kávéfőzőhöz volt ajándék kapszula,megcsináltam,és szinte ihatatlan volt,ezért gondoltam,hogy biztos azért olyan rossz,mert vízzel készül,Én eddig is tejjel ittam az instant nescafét.
De most vettem rendes dobozos kapszulákat,és azokhoz már van tejkapszula is,úgyhogy most kipróbálom.
Köszi a tanácsokat.
Egyébként ti boltban veszitek a kapszulákat,vagy neten rendelitek?
Nehogy tejet rakjál bele!
Csak vízzel működik.
Ha tejeskávét szeretnél, vegyél olyant, amihez tejpor-kapszula is van. Amúgy nem is értem, hogy gondoltad, beleöntöd a tejet, és a kávét is tejjel engeded fel?
Igen, egy kapszula egy adag.
én úgy vettem észre, hogy egy kapszula egy kávé, de még így is tudsz híg kávét csinálni sajnos, ha hagyod hogy sokáig folyjon át rajta a forró víz.
az a baj, hogy azt a fenti kart, nem lehet bizonyos szintekbe rakni, csak elhúzod a végéig és kész. Na akkor nekem híg lesz a kávé. Én fogni szoktam a kart, olyan közép tájig és figyelem ami lejön.
szerintem működik.
nekem is ez a gépem van, de nem szeretem a tejes dolgokat.
További ajánlott fórumok:
- Máshol sem kapható a nagyobb hipermarketekben a Dolce Gusto Nestea Lemon kávékapszula?
- Dolce Gusto-t érdemes megvenni? Finom a kávéja?
- Dolce Gusto Kávéfőző
- Dolce Gusto kávéfőzők közti különbség
- Gödöllőn/Veresegyházon hol tudok venni dolce gusto kávégéphez, latte macchiato vanília kapszulát?
- Hol tudok olcsón dolce gusto kávé kapszulához jutni?